|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 1 BARDAK YARMA
1/2 BARDAK HAŞLANMIŞ NOHUT(isteğe göre) 1 BAĞ PANCAR,VEYA ISPANAK 1/2 BAĞ TAZE NANE 2 BARDAK YOĞURT 2 DİŞ SARIMSAK 1 BARDAK SU YADA BUZ Akşamdan ıslayıp haşladığımız yarmaları pişdikten sonra altını söndürmeye yakın ince ince kıydığımız pancar veya ıspanakları ekleyerek soğumaya bırakıyoruz .Öte yandan sarımsakları yoğurda katarak soğuyan otlu yarmayı yoğurda katıyoruz isteğe göre içine haşlanmış nohut ve nane ekleyerek servis yapıyoruz ![]()
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|