Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Yemekler > Et Yemekleri
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
 
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 22.11.2008, 14:37   #1
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR
 
kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1383 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart sebzeli kuzu güveç .....

  1. 2 orta boy patates
  2. 2-3 orta boy kabak
  3. 2-3 orta boy patlıcan
  4. 2 orta boy domates
  5. 1 baş sarımsak
  6. 3 kuru soğan
  7. yarım kilo yağsız kuşbaşı
YAPILIŞI..................
  1. Soğanları, patatesleri, sarımsakları ve domatesleri soyun, havuçları kazıyın. Kabak ve patlıcanları alacalı soyun.
  2. Soğanları ister dörde bölüp, isterseniz de tüm olarak ekleyin Patates, kabak ve patlıcanları dörde bölüp doğrayın. Domatesleri ise küp küp doğrayın
  3. eti en alta veya soğanın üzerine yerleştirip en üstüne yağ gezdirin, sarımsakları tuzunu ve karabiberini atın
  4. sırasıyla kabak,patlıcan ve patatesleri etlerin üzerine kat kat yerleştirin.domatesleri son olarak güvecin en üst katına ekleyip,üzerini kapatın
  5. orta ayarlı fırında 1 saat pişirin




__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış!
kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sivasın SEBZELİ GÖMME KEBABINI biliyormuydunuz? HERO58 Et Yemekleri 2 11.11.2009 23:15
8 ayaklı 3 kulaklı 2 kuyruklu kuzu! _DuMaN_58 Arşiv 2 27.02.2008 16:59
ikiz kuzu havacı Haberler 1 18.02.2008 15:04
Kestikleri kuzu altın dişli çıktı! BAYPİPO Arşiv 9 15.02.2008 00:08


WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:19.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.