|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: Türkiye'de Şu anda Kriz Var mı? | |||
Evet Kriz Var |
![]() ![]() ![]() ![]() |
84 | 63,16% |
Hayır Yoktur |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 36,84% |
Katılımcı sayısı: 133. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#10 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Onlar ezberden vazgeçeceğe benzemiyorlar. Bu ülkede üretim yok, hep hazır tüketim. İhracatımız 100 m. dolar, ithalatamız 160 m.dolar (istatistik verileri) Bu ülkeyi 7 yılda borç batağına 220 m.dolardan 500 m. dolara bunlar getirdi. IMF lerden borç paralar alıp sonrada batan belediyelerine, halka yardım bahanesiyle erzak paketleri ve üzerinede bilmem ne belediyesi armağanıdır yazıp , bedava kalitesiz kömürler yollayıp hava kirlenmesine neden olmak bunlar hep birer oy uğruna yapılan yalnışlar. O paralarla iş sahaları yaratma yerine çıkarları için avanta olarak dağıtmışlardır. Yalnış siyaset yalnış politikalar sonucu bu ülke Üretim yapamıyor. Bu ülke krizden kurtulurmu amacım asla felaket tellalığı değil yapılan yalnışları görmek ölü toprağı serpilmiş ülkem insanını birnebzede olsa bir kişide olsa gerçek anlamda bilgi sahibi olmasıdır. Bu ülkede "Bilgililer ilgisiz, ilgililer bilgisiz " olduğu sürece bu krizleri daha çok yaşayacağız, bende senin gibi iyi dileklerimi belirtiyorum, başka bişe gelmiyor çünkü elimizden.
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ÜLKEMİZDE SİYONİZMİN YÜZÜ | albina58 | Serbest Kürsü | 18 | 30.03.2010 03:44 |
ÜLKEMİZDE EN ÇOK KÖY SİVAS'TA | EyüphanAydın | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 16 | 24.12.2009 10:46 |
İnadına kriz yok | Serd@r | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 35 | 15.12.2008 18:26 |
ülkemizde yabancı olduk. | tekniker58 | Arşiv | 1 | 12.02.2008 18:11 |