|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Teknoloji Haberleri Teknolojiye dair haberler burada |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1095
![]() ![]() ![]() |
ACİL UYARI: ü BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye’ de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin. ü Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum. AYRICA; Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER . Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. Ø BU ViRUS 'MATRiX’ E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!. Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR , Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR. Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN . Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!, 'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!! Emin KARAOĞLU İçişleri Bakanlığı Kontrolörü 0 505 466 22 51
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|