Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.03.2009, 01:51   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 953 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Seminere Davet !

Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Ulusal/Uluslararası Fon Kaynakları ve AB Programları Semineri düzenleyecek. Seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Avrupa birliği ve projecilik çalışmalarında yaptığı faaliyetleri ve projelerle dikkatleri çeken derneğimiz geçen yıl başlattığı AB Proje ve Programları eğitimini bu sene diğer uluslar arası fon kaynaklarını da içine alacak şekilde genişleterek devam ediyor. Derneğimiz tarafından 15 Mart 2009 Pazar günü Mecidiyeköy / İstanbul’da Ulusal ve Uluslar arası Fon Kaynakları ve AB Eğitim ve Programları Semineri düzenlenecektir. Seminer Ulusal ve Uluslar arası Fon kaynakları AB Eğitim ve Gençlik Programları İle AB gençlik TÜBİTAK 7. Çerçeve ve tarım Bakanlığı Kırsal Kalkınma Projelerinde Deneyim sahibi gençlerin Proje deneyim paylaşımları başlıklarında üç seans halinde olacak ve program bitiminde katılım sertifikası verilecektir.

" Bu Konularda bilgi sahibi olmayan ancak kendini geliştirmek isteyen arkadaşların katılımı bizleri sevindirecektir. Unutmayın sizde bir proje yazabilir, yönetebilir veya uluslararası bir projede rahatlıkla katılımcı olabilirsiniz. Bunların zor şeyler olmadığını seminere katılarak veya yaptığımız çalışmaları inceleyerek görebilirsiniz. "

Başvuru Formu ve Seminer Bilgileri
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği

Av. Fatih Köse
Başkan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)