|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Ulusal/Uluslararası Fon Kaynakları ve AB Programları Semineri düzenleyecek. Seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Avrupa birliği ve projecilik çalışmalarında yaptığı faaliyetleri ve projelerle dikkatleri çeken derneğimiz geçen yıl başlattığı AB Proje ve Programları eğitimini bu sene diğer uluslar arası fon kaynaklarını da içine alacak şekilde genişleterek devam ediyor. Derneğimiz tarafından 15 Mart 2009 Pazar günü Mecidiyeköy / İstanbul’da Ulusal ve Uluslar arası Fon Kaynakları ve AB Eğitim ve Programları Semineri düzenlenecektir. Seminer Ulusal ve Uluslar arası Fon kaynakları AB Eğitim ve Gençlik Programları İle AB gençlik TÜBİTAK 7. Çerçeve ve tarım Bakanlığı Kırsal Kalkınma Projelerinde Deneyim sahibi gençlerin Proje deneyim paylaşımları başlıklarında üç seans halinde olacak ve program bitiminde katılım sertifikası verilecektir. " Bu Konularda bilgi sahibi olmayan ancak kendini geliştirmek isteyen arkadaşların katılımı bizleri sevindirecektir. Unutmayın sizde bir proje yazabilir, yönetebilir veya uluslararası bir projede rahatlıkla katılımcı olabilirsiniz. Bunların zor şeyler olmadığını seminere katılarak veya yaptığımız çalışmaları inceleyerek görebilirsiniz. " Başvuru Formu ve Seminer Bilgileri [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Av. Fatih Köse Başkan |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|