|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hiçbir şeye itirazım yok, Çok derinden yaralayan bir sancının nöbetçisiyim şimdi. Yoksun ya, Ondandır bu gariplik, bu kırgınlık, Hani bir Hoşça kal demedin ya giderken, Biraz da bundandır gündüzlerimin gecelere karışması. Boş ver, Aldırma sen bana, Gözlerimdeki yaşa, Sesimin titreyişine, Kulak asma sitemlerime, Zaman her şeyin ilacıdır, Nasılsa geçer zamanla, Hani bir Hoşça kal demedin ya, Ondandır biraz da bu sitemler, Duymamış gibi yap, Dudaklarımın ismini sayıklamaktaki ısrarını, Sanma ki gidişindir bana böyle koyan, Hani bir Hoşça kal demedin ya. Hani zamansız oldu biraz gidişin ondandır, Gelişin gibi.... Aldırma sönmediğine bu ateşlerin, Aldığım her nefese işlemişim gidişini, Aşka göğüs gerip, imkansızlığı zorlamamdır cümlelerime yansıyan Zamansızdır senin için yanan alevler, Şimdi git...! Son kez arkana bakmadan, Aklın bende kalmasın, Hala sevilmekteysen, hala özleniyorsan umursama, Sen haklısın, Zordur Hoşça kal demek, Adamlık ister, Yürek ister, Cesaret ister, Zordur sebepsiz gitmelerin bahanesini bulmak, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|