|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği tarafından Ulusal/Uluslararası Fon Kaynakları ve AB programları Semineri yapıldı. Sivaslilar.Net sitemizden de duyurusunu yaptığımız Seminere İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Yöneticileri, Sivaslilar.Net Yöneticileri, AB Uzmanı hemşerimiz Ahmet Koçak, İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Ünal ,çok sayıda Sivaslilar.Net üyesi ve değerli hemşehrilerimiz katıldı. Açılış konuşmasını Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Başkan Av. Fatih Köse’nin yaptığı seminerde uzmanlarca AB Fonları hakkında detaylı bilgi verildi. Avrupa Birliği ve projecilik çalışmalarında yaptığı faaliyetler ve projelerle dikkatleri çeken Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği geçen yıl başlattığı AB Proje ve Programları eğitimini bu sene diğer ulusal ve uluslararası fon kaynaklarını da içine alacak şekilde genişleterek devam ediyor. SEGD tarafından 15 Mart 2009 Pazar günü Mecidiyeköy/İstanbul'da Ulusal/Uluslararası Fon Kaynakları ve AB programları Semineri düzenlenmiştir. Seminer, ulusal ve uluslararası fon kaynaları, AB Eğitim ve Gençlik Programları ile AB Gençlik, TÜBİTAK 7.Çerçeve ve Tarım Bakanlığı Kırsal Kalkınma Projelerinde deneyim sahibi gençlerin proje deneyim paylaşımları başlıklarında üç seans halinde olmuş ve program bitiminde katılım sertifikası dağıtılmıştır. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|