Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt?
Ben holdinglere bir kurus kaptirmadim ama CNN´de vatandasin dedigi aynen dogrudur, insanlara camiilerde, derneklerde vaatler yapilarak paralari alinmistir, kandirmislardir. Ama senin olaya bu kadar soguk kanli yaklasman oldukca ilginc. Bu holdingler dolandirici konumuna girmistir, mazlumun ahi yerde kalmaz. Helal olmayan bir serveti vardir onlarin.
Ama helal olmasi önemli degil yeterki Sivas´a yatirim yapsin diyorsan o baska, o zaman dogru kisi jet Fadil.
|
Efendim ben bu olayın dışında kalıp, bilgisizce yorum yapmıyorum, bilakis olayın taa içindeyim, göbeğindeyim. Babamdan amcalarıma, gurbetçi dedemden anneanneme, yengelerimden anneme, bunların akrabalarına varıncaya kadar o kadar para yitirmiş insan tanıyorum ki... Abartmıyorum sadece benim yakın çevremdeki bu insanların paralarını toplasam bir kaç milyon Euro eder. Şimdi bak bizzat babam annem de dahil bu kadar adam eğer kendi emek verip kendi kazanmayı düşünse, kendi parasını kendisi işletip, memlekete, millete faydalı olmayı amaçlasa, bugün o paralar belki katlanıp geri dönecek, kendi memleketimize istihdam ve ekonomik canlılık olarak yansıyacaktı. Ama ne oldu, armut piş ağzıma düş zihniyetini Cenabı Hak işte böyle cezalandırdı. Geçmiş olsun!
Bu arada Fadıl'ın yapacağı yatırımdan (ki o da yatırım yaparsa eğer) hiç rahatsızlık duymam, bilakis memnun olurum. Yurdum insanının getirip kendi memleketine yapmadığı yatırımı onların adına Fadıl yapıyor!