Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ. - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.07.2013, 02:18   #28
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 772 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
58Sevda Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Pusula_58
Hani diyorsun ya, herkes olaylarin baslama nedenini unutmus, anca camide soyle camide boyle konusuna dondu diye:
Benim ilk yorumumu birdaha okursaniz memnun olurum, sen ne paylastin (hani su Ihsan Ozkes mi nedir)
ben ne cevap vermisim. Ha iste benim ordaki ILK yorumum o sahisin dedigi laflar icindi. Masallah yorumlari iyi
carpitiyorsunuz!!

camilere basi acik girmek, acik sacik elbiselerle girmek bile dogru degilken, bir erkegin bir kizi opmesi
normal mi? ama sen hala bunlar camiye saygisizlik degil demeye getiriyorsun.

herneyse Gelelim olaylarin baslama nedenine:
Ilk basta orda bir kac masum vatandas samimi bir eylem baslatti. Gerekli yerlerden izin alindiysa bu her vatandasin en
dogal hakkidir. Ama sen cikipta devletin calismalarini durduramazsin, bir alani isgal edemezsin.
Bak yine soyluyorum: belki sen anlamamisindir, protesto herkesin eger kurallar icinde yapiliyorsa en dogal haklaridir.
Amaaaa yasadisi olan her eyleme polis gerekli cevabi verir vermeli de.
Gel gelelim polislere. Bazi polislerin eger siddet iceren bir mudahale de bulunduysa bu tartismaya acik olur. Elbette
psikolojisine yenilmis olanlar da olmustur, bunuda gormezden gelemeyiz.

Fakat bazi yerlerde de eylemciler yurudu orda neden polisler
tomayla, biber gaziyla mudahale etmedi? eylemlerini yaptilar, sessiz sedasiz evlerine gittiler, iste aradaki fark buydu.
Ama sizler Taksim'deki olaylarin hepsini polise yukleyipte, orada yakip yikanlari sonra masum bir goruntu vermek icin
odun gibi dikilenleri hakli gosteremezsiniz. Oyle bir yorumluyorsun ki, sanki kaldirim taslarini soken, otobusleri, duraklari
insanlarin ekmek teknesini, dukkanlari yakip yikan eylemciler degilde polis yapmis. Kardes bunlari da goruyormusun? Yoksa sirf
yine muhalefet olsun diyemi konusuyorsun?

Bak edilen kufurleri saymadim bile, hani su meshur agzi bozuk olan CHPli, kameralar karsisina gecip artistlik yapan varya,
devletimizin polisine ana baci kufreden, hatirladin mi? bunu doguda yapan olsa kiyamet kopardi dimi?
Gezi Parkindakiler biz halkiz diyorlardir, peki digerleri kim ozaman?
ya eline pankart alip basbakana, esine terbiyesizce gondermelerde bulunlara ne diyeceksinsiniz, bunlar temiz saygin cocuklar dimi?
Taksim'de bikinili bir kadini alkislayip, ordada bir teyze cikip kendi ozgur dusuncelerini soyledigi icin mi susturulmaya
calisiliyor. Peki hani burda ozgur dusunme hakki? seninki dusuncede bu teyzeninki dusunce degilmi?
Birde teyzeye kac para aldin diyorlar, oysaki gene kameralar onunde ordaki eylemcilere basbakana kufur karsiligi para veren
sahis varya peki o eylemcileri kac paraya satin aldi? varin bunlari da bir dusunun olur mu?

ama sayet bunlar sana normal geliyorsa, bu dusuncede biriylen tartismaya girmek benim hatam olur. NOKTA.
Bakın Sevda58 kardeşim,
Sizinde iyi niyet taşıdığınızı biliyorum, sizinde güzel şeyler olsun istediğinizi kötülükler uzak olsun istediğinizi biliyorum yada sezinliyorum.
Siz şimdi öyle bir yazdınızki sanki yaşanan her olumsuz şeyleri kabulleniyor benimsiyor onları haklı gösteriyormuşum gibi bir izlenim bıraktınız.
Bakın ben burada siyaset bir partinin savunuculuğunda yapmıyorum, doğrunun peşindeyim. Hata yapan kim olursa olsun isterse babamın oğlu olsun hatalıysa hatalıdır yanlışsa yanlıştır bile bile yanlış birşeye doğru diyemem bu bir kişilik meselesidir. Bugün CHP de MHP de veya başka bir parti iktidarda olsun aynı yanlışları yapsın aynı eleştirim olur.
Geziparkı olayının asıl başlama nedenini sanırım biliyorsunuz..Olayları ilk başlatan kim? Sabaha karşı 04 sıralarında geziparkına donanmlı gaz bombalı saldıran kim? O masumlara değilmiydi? Ne istiyorlardı parktak,ler? Ağaçları kesmeyim parkımızı yıkmayın..! Olayların bu noktaya gelmesinin arkasındaki nedenden biride polisin tutumudur.
Elbetteki yaşanan ollumsuz şeyleri benimseyemeyiz, her kim küfür etmişse kötü söz sahibine yakışır. Şimdi orada bir vekil yada başka bir şahıs küfür etti diye bunu genelleyerek o parti tümden böyledir bir kaç kendini bilmez şahıs öyle yaptı diye herkesi aynı kefeye koyamayız. Suçlu her kimse cezasını çeksin.
Kardeşim camide elbetteki öpüşmek olmaz, içki olmaz yani bunu bilmeyen insan hayattan haberi yok demektir, o tür haberler servis amaçlı yada ne bilim provakatör amaçlı halkı kışkırtma adına yapılmışta olabilir, bakın diyanet işleri başkanlığıda bu konuda net açıklaması var. Biz içki içen yada kadına saldıran görmedik öyle bir görüntüde yok. Dediğim gibi bunlar halkı galyana getirmek adına yapılmış pravakötör amaçlı haraket de olabilir karışır gurubun içine yapar, bunu bilemeyizki varsa o kişiler bir bir tespit edilip yakalanıp adalete teslim edilsin. Ama kurunun yanına yaşta yanmasın kurban seçilmesin.
Mesele çarpttığım felan yok, neyi çarpıttım nerede yalan söylemişim? Bakın olaylara tek yanlı bakan, karşı tarafa hoşgörüsüz olan, eleştiri kabul etmeyen kimselerle tartışmakta olmaz..! Tartışmak iki medeni insanın yaptıkları fikir antramanıdır, bunu dinleyen yada okuyanlarda birşeyler anlamalı almalı. Olayları kişiselleştirmeye gerek yok sen şöylesin ben böyleyim gibi. O kadar açık yüreklilikle seviyeli saygılı yorumlar yazdım hala anlamıyorsanız yapacak bir şey yok, boşa zaman harcıyorum demektir. Alın bendende kocaman bir NOKTA
Allah yolunuzu açık etsin..
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)