|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#28 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2013 14:51
Tecrübe Puanı: 772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sizinde iyi niyet taşıdığınızı biliyorum, sizinde güzel şeyler olsun istediğinizi kötülükler uzak olsun istediğinizi biliyorum yada sezinliyorum. Siz şimdi öyle bir yazdınızki sanki yaşanan her olumsuz şeyleri kabulleniyor benimsiyor onları haklı gösteriyormuşum gibi bir izlenim bıraktınız. Bakın ben burada siyaset bir partinin savunuculuğunda yapmıyorum, doğrunun peşindeyim. Hata yapan kim olursa olsun isterse babamın oğlu olsun hatalıysa hatalıdır yanlışsa yanlıştır bile bile yanlış birşeye doğru diyemem bu bir kişilik meselesidir. Bugün CHP de MHP de veya başka bir parti iktidarda olsun aynı yanlışları yapsın aynı eleştirim olur. Geziparkı olayının asıl başlama nedenini sanırım biliyorsunuz..Olayları ilk başlatan kim? Sabaha karşı 04 sıralarında geziparkına donanmlı gaz bombalı saldıran kim? O masumlara değilmiydi? Ne istiyorlardı parktak,ler? Ağaçları kesmeyim parkımızı yıkmayın..! Olayların bu noktaya gelmesinin arkasındaki nedenden biride polisin tutumudur. Elbetteki yaşanan ollumsuz şeyleri benimseyemeyiz, her kim küfür etmişse kötü söz sahibine yakışır. Şimdi orada bir vekil yada başka bir şahıs küfür etti diye bunu genelleyerek o parti tümden böyledir bir kaç kendini bilmez şahıs öyle yaptı diye herkesi aynı kefeye koyamayız. Suçlu her kimse cezasını çeksin. Kardeşim camide elbetteki öpüşmek olmaz, içki olmaz yani bunu bilmeyen insan hayattan haberi yok demektir, o tür haberler servis amaçlı yada ne bilim provakatör amaçlı halkı kışkırtma adına yapılmışta olabilir, bakın diyanet işleri başkanlığıda bu konuda net açıklaması var. Biz içki içen yada kadına saldıran görmedik öyle bir görüntüde yok. Dediğim gibi bunlar halkı galyana getirmek adına yapılmış pravakötör amaçlı haraket de olabilir karışır gurubun içine yapar, bunu bilemeyizki varsa o kişiler bir bir tespit edilip yakalanıp adalete teslim edilsin. Ama kurunun yanına yaşta yanmasın kurban seçilmesin. Mesele çarpttığım felan yok, neyi çarpıttım nerede yalan söylemişim? Bakın olaylara tek yanlı bakan, karşı tarafa hoşgörüsüz olan, eleştiri kabul etmeyen kimselerle tartışmakta olmaz..! Tartışmak iki medeni insanın yaptıkları fikir antramanıdır, bunu dinleyen yada okuyanlarda birşeyler anlamalı almalı. Olayları kişiselleştirmeye gerek yok sen şöylesin ben böyleyim gibi. O kadar açık yüreklilikle seviyeli saygılı yorumlar yazdım hala anlamıyorsanız yapacak bir şey yok, boşa zaman harcıyorum demektir. Alın bendende kocaman bir NOKTA Allah yolunuzu açık etsin.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Arman'ın türban yazı dizisi.. | LaEdri | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 37 | 28.07.2010 11:50 |
Hayata Dair! | 65serdal58 | Hertelden | 24 | 14.02.2010 17:53 |
ANADOLU’DA TÜRKLÜK –ATATÜRK-CUMHURİYET | cebe | Serbest Kürsü | 36 | 01.10.2009 20:53 |
YAVUZ SULTAN SELİM'İN KÜRTLERE BEDDUASI | barikat58 | Serbest Kürsü | 73 | 30.09.2009 20:28 |
sivas'la ilgili bilgiler | Serd@r | Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım | 6 | 03.07.2009 23:50 |