|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 726
![]() ![]() |
Siz Çatlı58'e bunu söylüyorsunuz ama haklı olan tarafları yokmudur. Eğer yakınlarınızda büyük mağazalar varsa güvenlik görevlilerine, yöneticilerine bir sorun bakalım düzenekli çanta ile hırsızlık yapanlar hangi millettenmiş. Tamam siyonist tankına taşla karşılık verenler diz kardeşimiz ama 10 yaşındaki çocuk tanka karşılık verirken 30 yaşındakide gelmiş benim ülkemde hırsızlık yapıyor. Bu iki örnekte filistinli. Yada Ramazan ayında tatile çıkan ülkesini israile satan filistinliler, yada fransada filistin parası ile yaşayan hanfendiler. Iraktaki Türkmenlerde, Ahıska Türkleride müslüman. Veya İranda zulüm görüp dışlanan, iran tarafından Türkiye Cumhuriyeti ajanlığı ile suçlanan, hertürlü hakları ellerinden alınmaya çalışılan ( hitler almanyası tarafından yahudilerin gördüğü muameleye yakın olan) Türkmenler'de müslüman, Türkmenlere bu eziyeti yapan iranda müslüman...
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|