|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 718
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
BN artık daha fazla bu sitede vaktimi geçirmicem....bn üye olduğumda bu sitede daha kaliteli insanlar vardı......şu an bi boş kalabalık var bazı canlar dışında.......bn hiç bi hakaret ve küfür rtmeden 3 defa BAN landım. SADECE DÜŞÜNCEMDEN DOLAYI... dUMAN_58 AMa gördümki yAKAMOZ-GÜRÜN GÜZELİ- ERSOY 34 VE DAHA NİCELERİİ NELER NELER SÖYLEMİŞ..... banlanmayı bırak yazısı silinmemiş bile ....yinede herşey için tşk ederm.....Hepiniz in yolu açık olsun....yinede.ARADA bakar çıkarım yorum yyok bana gelen özel msjların çoğu silindi ama bazıları hala duruyo.....ahlaklısınız ya bozulmayacaksa göndereyim bi kaçını size anlayn....
|
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 868
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Hz. Fatıma da tesettürlü değil miydi? Dinin emri değildiyse Arabistan'ın sıcak çölünde neden kapanma ihtiyacı duydu o dönemin mübarek insanları hiç düşündün mü? Bir şeyi de çok merak ediyorum. Rabbim sen ve senin gibilere Peygamberimiz zamanında yaşama imkanı verseydi, Hz Ali'yle aynı yolda yürümeyi, aynı nefesi tenefüs etmeyi nasip etseydi, O Allah'ın Aslan'ına diyeceğin şey ne olurdu? ''Bu ne kapalılık, şaşırdım yaw!'' ![]() Hem inkar, hem iftira var şu yazdıklarında. Biraz Şîa-i Velâyet koluna mensup kardeşlerimizi örnek almanızı tavsiye ederim. Onlardan öğreneceğiniz çok şey var.
|
|
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 766
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
o zamanlarla şimdiki zamanı birbirine benzetemezsiniz.bizlerinde anneanneleri,babaannelerinin başı kapalı.ama tesettür şeklinde değil.olması gerektiği gibi.bu şekilde sorun oluyor mu,hayır... eee,daha niye tesettür tartışılıyor bu memlekette.konuşulacak,yapılac ak daha önemli şeyler yokmu? ekonomik kriz almış başını gidiyor,insanlar maddi sıkıntıdan dolayı çocuklarını okutamıyorlar,işsizlik desen o da malum.okumuş insanlar bile evde oturuyor,ya da boş boş geziyorlar... eee,istenen bu mu? daha Allah'ın varlığını bile bilmeyen küçücük çocukların başına geçirdikleri türban mı kurtaracak bu devleti.biraz mantıklı düşünün artık.bu hale neden geldik.siyasetle din birbirine karıştırılıyor...
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Tecrübe Puanı: 1071
Alıntı:
bak kardeşim hani demişsin ya Allah'ın varlığını bilmeyen küçücük çocuk diye.. bak sana bişey diyim benim sadece 7 yaşında bir abimizin kızı var ve o kızımızın geçen ay kuran-ı kerimi hatmettiği için mevlidi vardı... Allah'ın varlığını anlamak için akıl yeterli yaş önemli değil......
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 766
Alıntı:
işte en iyi örnek kardeşiniz o halde.bana çok acayip geliyor böyle şeyler.sakın ha dalga geçtiğimi falan düşünmeyin!bazı insanların buna fazlaca gönül vermesi,abartmasından dolayıdır zaten 2 liğin oluşması.bizlerin Kuranı bilmediğini düşünüyorsunuz,yanılıyorsunuz. oruç tutmadığımızı sanıyorsunuz yanılıyorsunuz,namaz kılmadığımızı sanıyorsunuz,yanılıyorsunuz.na mazın şekli yoktur zaten... bizim bişey bilmediğimizi söyleyenler var,ama herşeyi siz biliyorsunuz diye de bir anlam çıkaramazsınız bundan.her insanın iyisi kötüsü vardır. ben bugüne kadar hiç ayrım yapmadım,kimseyi dışlamadım.türban olayında bazı arkadaşlarıma canım sıkılsada yorum yapmadım.onun görüşüdür dedim.ama onun görüşünde alevilerle görüşmemek vardı ki,benim alevi olduğumu öğrenince bir daha konuşmadı benimle.kendi isteğiyle değil ha,ailesi görüştürmedi.neden sizce?
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
çöldeki kum fırtanalrı bir sebep olmasın aceppp aceppp recep
|
|
|
|
#7 | |
|
Yasaklı
moonlight_58 Şuan
Son Aktivite: 17.05.2009 23:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
Bence de senin şimdiye kadar çoktan banlanman gerekirdi ama ne hikmetse sende banlanmamışsın. kardeşim bizler açık gezenlere saygı duyuyorsak sizler de kapalılara saygı duyacaksınız bu kadar basit... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() havacı Şuan
Son Aktivite: 24.06.2015 00:54
Tecrübe Puanı: 710
![]() |