Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Şortluya var, başörtülüye yok mu?' - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.07.2008, 10:39   #8
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 766 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hz. Fatıma da tesettürlü değil miydi? Dinin emri değildiyse Arabistan'ın sıcak çölünde neden kapanma ihtiyacı duydu o dönemin mübarek insanları hiç düşündün mü?

Bir şeyi de çok merak ediyorum.

Rabbim sen ve senin gibilere Peygamberimiz zamanında yaşama imkanı verseydi,

Hz Ali'yle aynı yolda yürümeyi, aynı nefesi tenefüs etmeyi nasip etseydi,

O Allah'ın Aslan'ına diyeceğin şey ne olurdu?

''Bu ne kapalılık, şaşırdım yaw!''

Hem inkar, hem iftira var şu yazdıklarında.

Biraz Şîa-i Velâyet koluna mensup kardeşlerimizi örnek almanızı tavsiye ederim. Onlardan öğreneceğiniz çok şey var.
keşke Allah o zamanlarda yaşatsaymış.en azından o zamanlar herkesin birbirine saygısı vardı,duracakları yeri biliyorlardı.sapıklıklar yoktu,tecavüz olayları yoktu...

o zamanlarla şimdiki zamanı birbirine benzetemezsiniz.bizlerinde anneanneleri,babaannelerinin başı kapalı.ama tesettür şeklinde değil.olması gerektiği gibi.bu şekilde sorun oluyor mu,hayır... eee,daha niye tesettür tartışılıyor bu memlekette.konuşulacak,yapılac ak daha önemli şeyler yokmu? ekonomik kriz almış başını gidiyor,insanlar maddi sıkıntıdan dolayı çocuklarını okutamıyorlar,işsizlik desen o da malum.okumuş insanlar bile evde oturuyor,ya da boş boş geziyorlar...

eee,istenen bu mu? daha Allah'ın varlığını bile bilmeyen küçücük çocukların başına geçirdikleri türban mı kurtaracak bu devleti.biraz mantıklı düşünün artık.bu hale neden geldik.siyasetle din birbirine karıştırılıyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)