|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 766
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
istediğiniz iddia da bulunabilirsiniz,o konuda bişey demem.çünkü insan ben alevi doğdum aleviyim,ya da ben sünni,hristiyan,ermeni doğdum öyleyim dememeli.önce bütün dinleri mezhepleri araştıracak,bilgi sahibi olacak,cahil kalmayacak,sonra da kendisine en yakın geleni tercih edecek.bu böyledir.beyin yıkamalarla olmaz bu iş.herkesin kendi iradesi,aklı fikri var.bunu başkasına kullandıramaz ve başkasının görüşlerine de saygılı olur. burda kendi fikirlerimizi söylüyoruz diye provakatör ilan edildik... amacım ortalığı da germek değil.neden hemen bu şekilde algılıyorsunuz.ortamı germemek adına kendi düşüncelerimden ödün verip,aaaa çok haklısınız diye iki yüzlülük mü yapayım... benim çevremde de kapalı arkadaşlarım var merak etmeyin.onlarında içini dışını biliyorum ben... küçücük çocuğu kapatıyorlar.o ne bilsin daha kapanmayı.böylelikle beyinleri yıkanıyor küçüklükten...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51
Tecrübe Puanı: 811
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaç defa AİHM den dönmüş,Türkiye'de yargı görmüş bir dava sonuçlanmış.Onun yüzünden bir parti kapatılma noktasına gelmiş. Hala neden bunu kaşırlar? Bunu gündemde tutma çabasımı? Unutturmama çabasımı? Bu kime ne fayda sağlar? O törene katılan yüzlerce kişinin kafası çalışmıyorda sırf o öğrencinin velisinin kafasımı çalışıyo? Bence provokatörlüğü o öğrencinin annesi yapmış, artık bu tür şeylerin gündemden kalkması lazım,şimdiye kadar nasıl devam edildiyse eğitime şimdide devam edecek elbette.Artık bunun gündemden kalkması lazım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Yiğido
![]() ersin_svs_58 Şuan
Son Aktivite: 21.07.2008 13:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaşlar bunun tartışıyorsunuz başörtü allahın emridirrrrrr
Sataşmak yok kardeşim. Kendi fikrini yaz, karşı tarafın fikrini çürütmek istiyorsan ona göre bilgi sun. Konu sonbahar5803 tarafından (21.07.2008 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: şahsa yönelik sataşmak |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yasaklı
moonlight_58 Şuan
Son Aktivite: 17.05.2009 23:53
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
2. side bu da sizin düşünceniz.ben çevremde çok gördüm.bi kararda duramayıp,kapanıp açılan.ya da evden kapalı çıkıp,gideceği yerde başını açan.hatta ailesinin baskısıyla kapanan... insanın içinde olacak kapanmak.dinde zorlama yoktur diyoruz.nerde kaldı... ben bunları sizin için söylemiyorum.bazen o kadar kaptırıyorki kendilerini insanlar,gerçekleri göremiyorlar.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yasaklı
moonlight_58 Şuan
![]() |
Alıntı:
![]() Bak yine genelleme yapmışsın sen toplumun bütününü 80 küsür vilayeti tek tek gezdin mi de gelip burada genelleme yapıyorsun.O zaman ben de birkaç açık insan hakkında gördüklerimi söyleyeyim iyi olur mu peki sence? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
turizmciyim.her kesimden insan gördüm,tanıdım... ayrıca alıntı yaptığınız yazıyı iyi okuyarak cevap verin.ben çevremdekilerden bahsettim ve sizin için söylemiyorum dedim. kapalı kardeşlerimizin yeterince söz hakkı oluyor zaten.başımızda onların başbakanı var.sanki yıllardır ezilen onlarmış gibi konuşuyorsunuz.bize söz hakkı gelince de... yorum yok... konunu saptırıldığı da yok ayrıca.biz konu açtığımız zaman konu kapatılıyorsa,nerede konuşacağız,tartışacağız biz?
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yasaklı
moonlight_58 Şuan
![]() |
Alıntı:
Turizmci olman toplumun geneli hakkında yorum yapman anlamına gelmez,her çeşit insan görmen toplumun geneli hakkında yorum yapma anlamına yine gelmez bu bir.İkincisi sen kendi ağzınla söylüyorsun ben çevremdekilerden bahsettim diyorsun buradan bakıp genelleme yapmış oluyorsun yani.Üçüncüsü evet yıllarca kapalı kardeşlerimiz ezilmekte eğitim hakları ellerinden alınmakta okuyamamaktadırlar,peki açık kardeşlerimiz öyle mi?Konu bildiğim kadarıyla şort giymiş arkadaşlarlara ödül töreninde ödül verilmekte ancak başörtülü arkadaşa böyle bir hak verilmemekte.Bu da başlı başına bir ezilmişlik değil mi Ama sizler konuyu nereden açmışsınız küçük kızlar zorla kapattırlıyormuş.Peki konununun bununla ne alakası var.O zaman başlığı neden koyuyorlar.Herkes istediği gibi yorum yapsın o zaman.Eğer bu konu hakkında varsa bir sıkıntın açarsın yeni bir konu. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
![]() kısa etek giyiyor diye sokak ortasında bacağına kezzap dökülen genç kızlarımız için ne demeli.genelleme yapacak çok şey var aslında ama bunların lafını etmeye gerek yok... şimdi bu gençlerin eğitim hakları ellerinden mi alındı? nasıl yani.aileden gelen birşey olsa gerek bu dediğiniz.okula göndermeyip,Kuran kursuna gitmeleri normal mi sizce? cahil insan ezilir.bizlerin anne babaları lise mezunu değil,üniversite mezunu değil,ortaokul bile değil.ama onlar bunun bilincindeyse okutur,devletine yararlı bir insan yetiştirirler.çok mu gerekli bu devlete imam? her sokakta 3-5 tane cami.olurda bu kadar olmaz.bu kapalılık oranı son yıllarda daha çok arttı.bunu nedeni insanların imana gelmesi mi???
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() eyupk Şuan
Son Aktivite: 02.01.2013 08:50
Tecrübe Puanı: 733
![]() |