|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#2 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dizlerde beni en çok rahatsız eden konulardan birisi elllerinden düşürmedikleri viski bardakları .Maşallah su gibi içki içiyorlar .diğer bir konu , yıllar önce turizm otelcilik okullarında en çok sorulan ve en çok yanlış cevaplanan sorulardan birisi olan portakal suyu konusu .türkiye,de kahvaltı da olmazsa olmaz portakal suyu imiş cay fincanı ve portakal suyu bardağı yan yana olmalıymış allah aşkınıza hangimizin kahvaltı sofralarında çay ve portakal suyu bir arada içilir .Bu dizilerde en çok dikkatimi çeken budur .Ve son olarakda evin içerisine dışardan geldiği gibi ayakkabı ile dalmaları yok mu ? deli oluyorum .Ya kardeşim gelirsin kapıya kapı açılır çıkarırsın ayakkaplarını ev sahibi eğilir senin ayaklarının önüne bir çift yumuşak ev terliği verir giyer geçersin evin içine çok sinrlendim ne yazdım hiç bilmiyorum neyse benden bu kadar
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|