Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.11.2008, 21:07   #11
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 864 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

Bazı konularda haklısın ülke son yaşanan ekonomik krizden sonra güzel bir istikrar yakaldı dediğim gibi Akp değilde başka bir hükümet gelse idi gene üllemizin büyümesi olacaktı...

Ben sonuna kadar AB'ye karşıyım Avrupa'ya yüzyıllar boyunca eğitim olsun askerlik olsun ders veren bizler şimdi Avrupa'nın istediği gibi bir ülke olmak zorunda bırakılmak isteniyoruz niye üye olalım ki neden bizim ülkemiz yukarıda dediğin gibi genç nüfusu ve potansiyeli ile tek başımıza başarmayalım bunları bize sunulan Avrupa kriterleri bizi onlara tutsak bırakıyorlar Unutma! biz Türkler asla asla tutsak yaşayamayız bu yüzdendir AB'ye karşı çıkıyorum. Avrupa'nın nüfüsuna bakarsan gerek Alman'ya gerek Fransa ve diğer ülkelerde Afrika kökenl veya Asya kökenli ülklerin insanları yaşamaya başlamış git gide de Avrupa öz ırkından uzaklaşmıştır...

Bizim elimizde bir çok madeni kaynak var özellikle Bor denilen madeni kullanbilsek daha doğrusu kullandırmıyorlar bir çok ülekeyi bağımlı kılarız bir çok ülke bize muhtaç kalır.. Dünya rezervlerinin %70'i bizim elimizde çünkü... Kaldı ki AB yerine bir Türk birliği oluşturulsa vay ki vay dünyanın haline....

Milli gelirimiz artacakta ne olacak halkın halen pazar sonrası yerden yiyecek topluyor ise varsın milli geliri 100.000 dolar yapsınlar

Enflasyonla maaşlar orantılı arıtoyr demişsin doğal gaza benzine %60'lara kadar zam yapılırken işçilerin memurların zamları %5'lerde kalıyorsa bu nasıl adalettir.

Ben ABD bağımlı olduğumuz veya kafa tutmadığımız sürece süper güç falan olamayız sen ilk önce kendi kararlarını kendin alacak başına çuval geçirildi mi karşılığını vereceksin! K.Irağ'a girmek için ABD'den izin almayacaksın alırsan sen süper güç falan olamazsın!
Rusya Gürcistan'a girerken ABD'den izin aldı mı işte süper güç olma yolu burada saklı!

AKp'nin en çok şu verdiği sözü takip etmiştim bizde eşe dosta kıyak olmaz bizde rüşvet olmaz demişlerdi.En güzel örneği ben AKp başakan yardımcılığından istifa eden Şaban Dişli'nin aldığı rüşvet ile açıklayabilirim

AKP yaptığı en güzel şey belkide özelleştirmek oldu belli kurumlarda belli bir hareketlenme oldu bunu gözden kaçıramaz kimse...

Benim Başbakanım halkına askerler yatıyor ananı alda git diye kelimeler kullanmamlıdır!

Kriz yok diyorsun ama esnaf şuan kan ağlıyor belki ticaretin içinde değilsi n piyasanın içinde değilsin bilmiyosun tvlerden seyrettiklerin sadece seni kandırır gerçek kriz dışarıda bir çok iş yeri işçileri çıkartmamak için ücretsiz izne çıkartıyor bir çok iş yeri iş yapamaz durumda bundan haberin var mıydı....

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil