|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 962
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya orada kartı tuttuğumuzda ne kadar çekildiğini ve ne kadar kaldığını her tutuşta göstermiyor mu??nasıl takip edemiyorsunuz...işinize gelmiyor....rezil olmak dilenmek istemiyorsan her tuttuğunda kartını bi kalana da göz atarsın olur biter.......
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim milletimiz de duyarsız bu konuda.Çarşıda otobüse biniyor ve kartı boş.Mübarek adam 10 metra ilerde dolum merkezi var.Çok mu zor 10 metre yürümek.Sonra otobüste ondan bundan dileniyor.Ben şahsen bu durumda olanlara kartımı falan vermiyorum.Hemen bitiyor diye şoföre itiraz ediyorlar.2 ytl lik doldurusan tabi hemen biter.
Doldur bakalım 20-30 liralık bakalım nasıl bitiyor.Bu arada yapılan zammı da şiddetle kınıyorum.Ben bir ayda 60-70 kere otobüs kullanıyorum ve tam tarife veriyorum.Düşünün artık.
|
|
|
#13 |
|
Yiğido
![]() ![]() sivas_sevdamiz Şuan
Son Aktivite: 22.09.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 710
![]() |
çok doğru söylemişsiniz. Bir de ne yazık ki bu durum sorun gibi aktarılıyor insanlara. tamam arada sırada olabilir böyle olaylar, onda da illa ki birimiz yardımcı oluyoruz.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AhMeTTuRaN90 Şuan
Son Aktivite: 12.05.2009 14:44
Tecrübe Puanı: 688
![]() ![]() ![]() ![]() |
Almadım ben kent kart cıktı cıkalı..
Kutsal yolda çile çekilir
|
|
|
#15 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
Son Aktivite: 08.01.2011 19:34
Tecrübe Puanı: 685
![]() ![]() ![]() |
ya bu sıstemde olayın cözülmesı ıcın en kolayı antalyadan örnek verıyorum burdada kent kart var ancak lımıtınız bıttıyse yada sehır dısındansanız söför para alıyor ve makıneden fıs kesıp verıyor o fısı atmamanız gerekıyor yol boyu sıvıl görevlıler bınip kontrol edıyor söför cebe mı atmıs dıye tabı kesılen fısten bellı oluyor
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() izmirliyiğido Şuan
Son Aktivite: 28.03.2013 15:23
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
VALLA BİZ İZMİRDE YAKLAŞIK 10 YILDIRKİ KULLANIYOZ HEM EKONOMİK HEM ÇOK GÜZEL YAZDAN BERİ DE BİR KEZ BASIYOSUN BİRBUÇUK SAAT BEDAVA İSTEDİĞİNE BİNİYOSUN ÖĞRENCİ 0,67 TAM 1,35 ÇOK DA İDEAL TABİ KENTKARTIN YOKSA ŞÖFÖRE 2,00 YTL VERİYOSUN BİR AYDIRKİ TEK ÇİFT BİNİŞLİ KARTLAR ÇIKTI İZMİRDE ÖĞRENCİYSEN ULAŞIM BEDAVA Bİ UCUNDAN Bİ UCUNA SİVAS BELEDİYESİ DE ACİL ÖNLEM ALMASI GEREKİR SAYGILAR...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 962