Alıntı:
almina_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Ben zaten Atatürk ü din olarak göstermedim ki kardeş bu ülkede birileri siyaset yapmak için bazı araçları kullanıyorlar.Ben de bir örnek verdim bu kadar basit.Bu arada din de araç olabilir Atatürk de araç olabilir.Ama bu demek değildir ki din=atatürk.Böyle birşey yok.Hepsi farklı farklı şeyler.
Kardeş ayrıca biz kimlerin Atatürk ü kullandığını çok iyi biliyoruz anlatmana gerek yok...
|
Cihana iki mustafa gelmiştir bence biri getirdi , gösterdi , anlattı, kalbe nakşetti, diğeri bunu anlamayıp yüzyıllarca sağa sola sapıp onun bunun oyuncağı olanlara dersini verdi özgürleştirdi , bilimsel yolunu gösterdi, tekrar ne olduğunu ve ne olması gerektiğini hatırlattı, yedi düveli dize getirdi, daha ne diyeyim nasıl anlatayım, ama be ingiliz uşağı kadeşim niye seksen yıldır piç deyip küfür edersin gizli kapaklı orda burda
almina yukardaki lafım sana ve forum üyelerine değil haşa sakın yanlış anlama sözüm meclisden dışarı, ama kardeşim hedefi doğru saptarsak millet olarak daha iyi , çabuk yol alırız milletçe ve müslümanlarca