07.02.2009, 10:46
|
|
|
Usta Yiğido
ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5
Tecrübe Puanı: 855 
|
Cevap: Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!!
Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Bak gardaş eğri oturup doğru konuşalım. Ortada bir belge var ve bahsi geçen kişi de buna cevap vermiş, ben de tıpkı o belgeyi buraya taşıyan Barikat gardaşım gibi adamın cevabını buraya taşımışım... Eğer bunu bilipte buraya taşımıyorsam o zaman ayıp ederim. Bu avukatlık değildir... Burada fikir tartışıyoruz, olay tartışıyoruz ama yaşını başını almış insanlar sırf bildiğim bir bilgiyi paylaştığım için beni Kılıçdaroğlu'nun avukatı ilan edip "BUNLAR" diye adlandırıyor... Bu ayıptır...
Bak gardaş ben Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapacak kadar güvenmiyorum. Sadece insanlık görevmi yaptım, bir konuda bilgim varsa onu buraya taşırım... Ama sizler ortada dolaşan belgeye ve ne idüğü belli olmayan bir Alman Polis'e, sahte hahamın sahtesine %200 güveniyor ve laf söyletmiyorsunuz eğer ben avukatlık yapıyorsam sizlerde savcılık yapıyorsunuz... Ayrıca burada AKP hakkında atıp tutmuyorum, bir kere olsun AKP hakkında birşey söylemedim, yazdıklarımı tekrar oku ondan sonra yaz, ayrıca yağmurdan nem kapan sensin daha AKP'den birisi bahsetmemişken AKP'nin adını ilk ağzına alan sensin... Baştan sona bak AKP'nin adını 1 kere ağzıma aldımsa kafamı keserim... Niyet okuma, önyargılı davranma, okumadan, anlamadan dinlemeden hakkımda atıp tutma AKP hakkında atıp tutuyorsun diye....
Saygılar...
|
Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Bakın bu belge yalan çünkü bu konularla ilgili açıklamasını yaptı Kemal Kılıçdaroğlu ve belgelerini de gösterdi...
1- Bu belge gibi Kemal Beyin Almanya'ya 3 PKK'lı ile giriş yaptığına dair bir bilet ortaya atıldı AKP tarafından
2- Bu belge...
İki belgenin düzenlendiği tarihlerde Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'de ve Mecliste yoklamalarda adı görünüyor hatta Almanya'ya PKK'lılarla giriş yaptığı tarihte soru önergesi var Meclis başkanlığına verdiği... Bu iddialarda bulunan kanallar yalancıdır, şahs.........r, ad......... Günah be kardeşim ya bilerek bu haberleri yapmak günahtır...
|
yukarıdaki yazıyı okursan kafanı kesmen gerekecek....
|