Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
gülmek isteyenler buyrun itiraflar :))))))) - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Hertelden
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Hertelden Her Telden Muhabbet Burada



Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.
 
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 24.06.2009, 12:08   #7
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR
 
ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Üyelik Tarihi: 10.02.2009
Yaş: 63
Mesajlar: 11.519
Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: gülmek isteyenler buyrun itiraflar :)))))))

durun bende anneanneminden yazayım size ama bu gerçek yaşanmış bir olay.bir gün dayımla babam çok üzgün bi şekilde işten eve geldiler bizim köyden birinin lakabıda,sözüm ona sıçan abdullah ,anneannem sordu,ne oldu oğlum bu haliniz ne babam dediki ana, inşaatta sıçan abdullahın kafasına tuğla düştü ,adamın durumu iyi değil tabii kadın üzüldü vah vah aileside yok burda falan derken teyzemle yengem girdi içeri anneannem ,duydunuzmu dedi işnşaatta sıçan abdullahın başına sıçan düşmüş durumu ağırmış tabii biz gülmakten yerlerdeyiz o haala olyın farkında değil bize kızıyor kazayada gülüyosunuz ölüyede ne biçim insansınız.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
GÜLMEK İSTEYENLER BURAYA ABDULLAH DUMAN Komik Resimler 15 25.09.2010 21:31
Yolumu kesmek isteyenler var" Yigit_07_58 Dünya ve Türkiye'den Haberler 0 26.03.2009 13:47
Çok Gülmek _ђคzєяƒєη_58 Muhtelif konular 0 25.06.2008 11:51


WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:50.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.