|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1686
![]() ![]() ![]() |
Sessiz Şehir
Bir gün daha bitiyor, Güneş çoktan vardı diğer yarım küreye, Karanlık başladı yavaşça. Çekildiler birer birer evlerine, sahte dünyamın sahte insanları. Soğuk ve loş şimdi şehrimin tüm mahalle ve sokakları. Ne oldu bu şehre, parklarda eser yok sevenlerden, İzleri belirginleşmiş insanların yüzlerinde, üşümüşlüğün. Eşkıya mı indi duygulara dağlardan, Amansız bir salgın mı götürdü ruhları, nedir gördüğüm? Hangi güç kelepçe vurmuş kalplere, Yaşam kördüğüm. Ben bu şehirde sevmiştim oysa, bu şehirde bulmuştum öbür yarımı. Bu şehirde severken ben, mevsim bahardı. Sevdalara düştü mü ayrılıklar, Açmazdı yapraklarını kasımpatılar, kumrular ağlardı. Sevmiyor çıkmasından en çok üzülense, sevenler değil; Papatyalardı… Halit Gültekin
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı sivaburs'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|