|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
GİBİSİN
Dayamış sırtını sağlam ağrımaz başı Yaptırmış kendine altın dan tası Nasıl geçer boğaz dan haram lokması Darı ambarına düşmüş gibisin Çok konuşur lafta ebe gibisin Her şeyi sanki tek sen bilirsin Uyuttun milleti hipnozcu musun Kaşıkla verip kepçeyle alır gibisin Ustaydın yapacaktın hani helva Balonlar patladı aldılar hava Kimleri topladın pasta başına Tabağı fırlatıp atmış gibisin Kayıkla çıkmıştın sen bu yola Gemicik, köşk oldu sırayla Bilmem ki ne zaman olacak mola Gemisin yürüten kaptan gibisin Sıkışınca saldırır hep geçmişe Yağmursuz havada açar şemsiye Türbünlere oynar gittiği yerde Nabza göre şerbet verir gibisin Sanki dini tekeline almış vallah Hepimiz müslümanız elhamdülillah İstersen kral ol istersen padişah Bir gün hesabını verecek gibisin Sözlerim ağır gelmesin can Demiyorum”Al ananıda git lan” İyi yönetemez sinirli başkan Sinirden kızarmış nar gibisin Türk müsün, Kürt müsün sen nesin Ağzına almazsın hiç Türkün sesin Ortadoğu eş bakanı seçilen sensin Plan, projeyi uygu lar gibisin Başına çuval geçirildi askerin Hani neden hiç çıkmadı sesin Onuru kırıldı Türk milletinin Atayı, geçmişi unutmuş gibisin Can’ım görürüm dayanmaz canım Önce vatan derim veririm kanım Vardır binlerce kefensiz yatanım Onuncu köylere kovmuş gibisin ÖnceVatan - 2010 |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|