Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

İmara uygunsuz yapıya müsade etmem - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.02.2010, 15:06   #31
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İmara uygunsuz yapıya müsade etmem

Hiç güleceğim yoktu abircan abi Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün her daim..
Alt 23.02.2010, 15:08   #32
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
belediyecilik sosyal demokrat işidir
bırakın allah aşkına şu işi sağcıdan ülkücüden belediyeci olmaz seçin bir chp lide sivas hizmet alsın
Aynen öyle en azından hak yemezler,haksızlık etmezler denemekte fayda var...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2010, 15:14   #33
murat aydoğan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat aydoğan Şuan murat aydoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2010 22:59

Tecrübe Puanı: 638 murat aydoğan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

akp VE SAMİ AYDIN DÖNEMİ BİTTİ SİVASTA HER KEZ HAKKINA RAZI OLACAK KİMSE MİLLETİN HAKKINDAN FAZLA HAK ALAMAZ YILLARCA SİVASI SÖMÜRDÜLER GÖÇER GİDERMİŞ GÖÇ SİVASIN SIRTINDAN SİZ GEÇİ,NİYOSUNUZ BEN KAPTANLARI İYİ TANIRIM 90 Lİ YILLARDA ANTALYADALARDI ORADA BATIYOLARDI GERİ SİVASA GELDİLER YİNE YÜKÜNÜ TUTTULAR SÖMRÜLEN SİVAS HALKI SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM RANTÇIYA GEÇİT YOK ARTIK AKP VE SAMİ AYDIN SÖZ VERMİŞ BİZENE ONLAR HEP AYNI ORKESTRA
murat aydoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 15:17   #34
merakum
Yeni Yiğido
NO AVATAR

merakum Şuan merakum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.02.2010 22:35

Tecrübe Puanı: 0 merakum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen runter Cevap: İmara uygunsuz yapıya müsade etmem

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Doğan Ürgüp Sonuna kadar haklıdır iyikide seçmişim Birilerin çıkarı için belediyemizin çıkarını göz ardı etmedi O Şahıs geçicidir Belediyenini çıkarları daha önemlidir Sami Olsa günü kurtarmak için kabul ederdi ama Doğan Ürgüp gibi Dürst sözünde güvenilir ayrıca Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun adamı tabikide sivasın kötülüğünü düşünmez bu yüzdende bu kararı verdi Ama Arkasında medya olan o kişi medyayıda arkasına alarak Kendini haklı belediyeyi haksız gibi gösterdi ama Gerçekler gizlenmez Doğan ürgüp açıkladı oyda kaybetse seçilmesede yinede doğru olanı yaptı kutluyorum Ama BOUn gibiler bunu anlayamaz ona göre kaldırım genişletmek yolları darltmak park bahçe yapmak önemli İnsanlar işsizmiş sivas BNüyük tüketim köyü olmuş Size soruyorum Sivasta Tüketim alanında her şey var tek sorunu avmmi tamam birileri iş bulacak ama sivas tüketen şehir olacak Bu yüzden sivas köyleşiyor Komşumuz Tokat da nasıl fabrikalar açılmaya Başlıyor BOUN uyumaya devam ediyor onun derdi iki üç park bahçe ve kaldırım genişletme iBakın Kayseriye önce üretiyor en son tüketiyor bakın sivasla oranlayın Sivastamı çok market var ordamı yada diğer gelişmiş büyük şehirlere bakın boyna marke açılıyor şubeleri Ama Bunu anlayamaz BOUN Kaç ili gezmiş acaba yada ne kadar kalmış Belediye sadece gmrsellikle birilerine çalışmayla ilgili acaba bunu Anlayamaz.

Son Olarak Doğan Ürgübü Kutlarım Bu yüreklilikten dolayı birilerine yaranıp oy için ondardan fayda sağlayabilirdi seçimlerde ne de olsa Medya sahibi tersi oldu arkasına medyayı aldı saldır belediyeye işin olmayınca Boun gibilerde inansın hemen
Belediyenin oraya bu yatırımın yapılmamasında ne çıkarı var arkadaşım?

Yeter yahu bu kadar saçma sapan düşünce olmaz. Sivas hem istihdam hem katma değer hemde prestijli bir proje kazanacakken KAZA ESERİ başkan olan BAŞKANLIKTAN BİHABER ANKARALI DOĞAN ÜRGÜP YÜZÜNDEN bu yatırımdan mahrum kalıyor.

Doğan Ürgüp kendini şu soruyu sormalı benim için Sivasmı önemli BBP mi?

Ürgüp efendi elinden geleni ardına koyma BİZ SENİ ORDAN İNDİRİP ANKARAYA YOLLAMASINI BİLİRİZ. Şurda topu topu 4 senecik kaldı ondan sonra bu şehirde kötü anılan biri olarak yaşayacaksın!!!!

Şimdi ideolojik düşünen beyinler buda o iş adamlarından biri diyecektir kafaları başka birşeye çalışmaz zaten.

Ben ne başka bir partiden nede o iş adamlarından bir çıkarı olan biriyim hiçbirinide tanımam. Ancak bu çekişmeyi gördükçe içi yanan bu memleketin talihsizliğine üzülen ve bu şehrin gelişmesini isteyen bir SİVASLIYIM!

Sivasta neymiş önce üretim olmalıymış sonra yiyecekmişiz. Bu geri kafalı insanlar anlamıyorlarmı AVM lerdede Hizmet üretildiğini? Hizmet Sektörünün ekonomide nasıl bir payının olduğunu?

Peki buradan göçen insanların niye göçtüğünü biliyormusunuz? Niye ingiltereden gelen bir futbolcuyu tutamadık? Çünkü şehrimiz malesef köy gibi ve başkanda bunun için elinden geleni yapıyor.

Başkanın tek icratı çermiğe yeniden çadır kurdurmak oldu helal olsun diyorum.
merakum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 15:24   #35
merakum
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Standart DOĞAN ÜRGÜPE BİR ÖNERİ

Madem Milletin hakkını yedirmem diyorsun o zaman Millete sor bakalım bu AVM yi istiyormu. Bunun örneğini Melih Gökçek yaptı.

Koy Meydana bir sandık Sivasta oturanlara sor bakalım oraya o projeyi istiyormu istemiyormu??????????????????? ??
merakum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 15:27   #36
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1303 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
bırakın allah aşkına şu işi sağcıdan ülkücüden belediyeci olmaz seçin bir chp lide sivas hizmet alsın
"Sivaslilar.net'te komik mesajlar" adlı bir konu açsak,bu mesajı o konuya yazardım abi
Alt 23.02.2010, 15:29   #37
Cley
Moderator

Murat Aydoğan ;

Yazılarınızı küçük harflerle yazar mısınız. Hepsi büyük olunca güzel durmuyor forum açısından...
Alt 23.02.2010, 15:30   #38
merakum
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
Mesela Edirne Belediye Başkanı gibimi? Adam süper çalıştı sonunda ihaleye fesat karıştırmaktan 4 sene hüküm giydi daha geçenlerde
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar merakum'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2010, 15:33   #39
Cley
Moderator

Geçen dönem Çankaya Belediyesinde de yamyamlar vardı Bu dönem nasıl acaba ?
Alt 23.02.2010, 16:18   #40
edebiyatisyen
Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

edebiyatisyen Şuan edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.03.2014 23:18

Tecrübe Puanı: 678 edebiyatisyen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Sivas'ın gündemine bakın!

Sivas'ın gündemine bakın!

Vay… Vay… Vay…

1O Dönüm arsa için 10 şiddetinde deprem yaratılıyor. Sebebi de Sivas'ın menfaatleri olarak gösteriliyor. Belediye Başkanı ise işte bu arsa yüzünden TSO'nun ŞAŞKIN BAŞKANI tarafından darı ağacına çıkartılmak üzere!

Olan biteni GAZETECİ gözüyle takip ettim. Bir grup arkadaşın adını dahi doğru telaffuz edemedikleri ESKİ GARAJ'ların yerinin öncelikle böyle gündeme getirilmesinin doğru olmadığı kanaatini taşıyorum. Grubun sözcüsü olan arkadaşımız çok fazla olumsuz tepki çekmemişken, beş ortaktan biri olan TSO Başkanı'nın da tartışmalara hangi koltukta oturduğunun bilincinde olmadan dahil olması bir anda Sivas kamuoyunda olumsuz tepkilere tavan yaptırdı. Yani Belediye Başkanı ve ekibini Belediye Meclisi ile birlikte Sivaslılar aldıkları bu arsanın imarı konusunda aldıkları karardan dolayı daha hararetli bir şekilde alkışlamaya başladı.

Öncelikle Sami Aydın döneminde ihale edilerek satılan arsanın bizzat Sayın Aydın'ın ağzından değerlendirilmesini size aktarmak istiyorum. Eski Başkan Aydın, orasının kaskının 3 olduğunu asla bunun üstüne çıkılmayacağını defalarca bizzat bana söyledi. İmar üstünde oynamanın ancak bir şartla mümkün olabileceğinin şartnamede yazdığını da bana söyleyen yine takdir ettiğim bir Belediye Başkanı olan Sami Aydın'dır. Bu şartın ne olduğuna gelince, öncelikle bu şart öyle kolay yerine getirilecek bir şart değildir. Orada bulunan Benzinlik, Şoförler Cemiyeti Binası ve Camii'nin de alana dahil edilmesi, yani satın alınması halinde imar değişikliğine gidilebiliyor. Hal böyleyken kopartılan fırtına, ürkütülen sermaye kaçışına değiyor mu?

10 Dönümlük orta dereceli ve dar girişli bir arsa için herkes böyle meydana çıkarak deprem mi yaratacak(!) Ya da o arsa sahipleri de kendilerine birer televizyon kurarak Belediye'ye veryansın mı edecekler! Allah aşkına herkes aklını başına devşirsin ve özel işlerini böyle kamuoyu gündemine düşürerek RANT peşinde olmasalar bile RANT peşindeymiş gibi görüntü yaratmasın. Özellikle de TSO gibi bir müessesenin başındaki kişinin daha bir duyarlı olması gerekirken, kendisiyle ilgili bir konuda ortaya elini değil "ZATEN SİVAS'TAN GÖÇECEĞİM" nidalarıyla gövdesini koymasının hiç ama hiç ŞIK karşılanmadığının ve karşılamadığımızın da bilinmesini isterim.

Öncelikle Sivas'ın çıkarlarını düşünmesi gereken insanların kendilerini öne atarak Sivas'ı iş yapılamaz bir şehir imajına büründürmek kimsenin hakkı da değildir, haddi de. Ortada bir mağduriyet varsa bu oturulur yetkili kişilerle konuşularak halledilir. Bir Belediye Başkanı neredeyse tehdide varan üsluplar kullanılarak sindirilmeye çalışılmaz.

Bir haftadır olan bitenler Sivas açısından gerçekten hoş olmadı. Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp tüm tazyiklere rağmen sağ duyusuyla hareket ederek takdir toplarken, doğrusu TSO Başkanı sıfatını dokuz yıldır taşıdığını üstüne basa basa söyleyen kişinin de aynı sorumluluğu fazlasıyla taşıması gerekirdi. Çünkü, gündeme dahi düşmemesi gereken orta sınıf arsa sadece TSO Başkanı'na ait değil. Oraya Sivas'ın hatırı sayılır dört tüccarı daha ortak ve onların bu çekişmeden doğacak zararları varsa onu TSO Başkanı karşılayacak durumda değil.

Netice olarak, Sivas'ın gündemini orta sınıf bir arsa için geren 9 yaşındaki TSO Başkanı'na akıl verenlerin büyük bir yanılgı veya yanıltma çabası içerisinde oldukları Sivas kamuoyu tarafından anlaşılmıştır…

Fikret Ünsal - Anadolu Gazetesi

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil