Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

İmara uygunsuz yapıya müsade etmem - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.02.2010, 21:30   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 935 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart İmara uygunsuz yapıya müsade etmem

“Cevap hakkımı kullanıyorum” diye Kanal-58’de ‘7 gün hayat’ programına çıkan Belediye Başkanı Ürgüp, ortak girişim gurubuna ‘Fazla ranta müsade etmem, hakkınıza razı olun” dedi.

Şehrimizde hafta sonunun gündemi, bu kez yerel televizyon kanallarınca belirlendi ve günlerdir tartışılan “Ortak girişim-Belediye” anlaşmazlığında taraflar TV ekranlarından adeta birbirlerine rest çektiler. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp katıldığı canlı programda “Fazla inşaat alanı kullanarak rant sağlamak istiyorlar” diye konuşunca, canlı yayına telefonla bağlanan TSO Başkanı Osman Yıldırım “Başkan, bir santim bile fazla istediğimizi ispat etsin, başkanlıktan istifa eder, Sivas’tan göçerim” dedi.

Günlerden beri şehirde tartışılan eski garajlar sahasına yapılacak yeni yatırım konusu, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün, Kanal-58 televizyonunda canlı yayınlanan ‘7 gün hayat’ adlı programa konuk olmasıyla tekrar gündeme geldi. Daha önce basın açıklamaları ve sorular üzerine yapılan haberlerle yerel basında sık sık yer alan eski garajlara yapılacak Alış-veriş merkezi, bu kez hemde canlı yayınla televizyon ekranlarına taşınmış oldu.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, hiç bir yatırımı engelleme tutumu içerisinde olmadıklarını tekrarlarken, “31.700 metrekareden fazla inşaat alanına müsade etmeyiz, sözleşme böyle, işadamlarımızın projesinde 55 daireye tekamül eden fazla alan kullanım sözkonusu olduğu için anlaşmazlık yaşanıyor” dedi.
Bunun üzerine, sahibi de olduğu televizyondaki programa telefonla bağlanan ve başkan Ürgüp’ün açıklamalarına hayli sinirlendiği ses tonuyla ekranlara yansıyan, Ticaret Odası’nın ve Yıltaş’ın başkanı olan Osman Yıldırım, sert çıkışarak “Başkanımız bir santim bile fazla istekte bulunduğumuzu ispatlasın, TSO’dan istifa eder, Sivas’tan göçerim” dedi.

Bu tartışmalar, hafta sonunda ertesi günde, yerel iki kanalda tekrar gündeme getirildi. Tarafların sert açıklamalarına sahne olan programlarda, restleşme devam etti.
Yıldırım, Kanal-58 haber bülteninde iddialarını tekrarladı, cevap beklediğini belirerek eski Başkan Sami Aydın’a da “Satarken KASK yüksekliğini koydun, neden imar durumu ve BL’yi koymadın?” diye sordu.
Başkan Ürgüp ise SRT ekranlarında iddiasını tekrarladı “İmara aykırı hiç bir yapıya müsade etmeyiz” dedi.

Demokrat Gazetesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.02.2010, 21:32   #2
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 803 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İmara uygunsuz yapıya müsade etmem

Sayın Osman Yıldırım ve diğer işadamları yıllardır Sivas gibi yatırımın, üretimin, istihdamın zor olduğu, nice güçlüklerle boğuşulduğu bir ortamda memleketlerinde kalarak binlerce kişinin istihdamına vesile olmaktadırlar. Yıllardır bu şehirde yaşayıp, kazandığını bu şehire yatıran, Sivas'ın refah düzeyini yükselten işadamlarımız baştacımızdır.

Bu şehirden illaki birileri gidecekse bu kişiler Sivas dışından dernek başkanlığından gelerek belediye başkanlığına bir anda sıçrayan ve hala yaptığı işi çocuk oyunuyla karıştıran Doğan Ürgüp ve ekibidir!
Alt 22.02.2010, 21:38   #3
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

İmarla mimarla ilgisi yok bu işin. Tamamen siyasi,ideolojik...Kaptan İnşaat yerine Alperen İnşaat isimli bir firma bu işe girişseydi bu kadar sorun olmazdı. Aynı şey diğer taraf için de geçerli Şu an başkan Sami Aydın olsaydı Kaptanlar için iş çok kolay olurdu...
Alt 22.02.2010, 21:41   #4
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bu konuda yazacak o kadar şey var ki.Ama tutacağım yazmayacağım!
Alt 22.02.2010, 21:41   #5
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 10:20

Tecrübe Puanı: 1348 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sıktı ama artık bu konu,,,

kim haklı kim haksız beli değil............
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 65serdal58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.02.2010, 21:42   #6
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

LaEdri ;

Tutamazsın. Hergün bişey çıkıyor. bir gün sen de patlarsın
Alt 22.02.2010, 21:47   #7
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Vallahi bıktım yahu bıktım..
Çıkıp gidesim geliyor.
Bu şehrin enayisi ben miyim?
Biri kar peşinde,diğeri siyasi amaç peşinde.
Üzülen yine benim gibi Sivas sevdalıları..
Yazıklar olsun!
Alt 22.02.2010, 21:51   #8
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Osman Yıldırım haklı bile olsa bu saatten sonra benim gözümde haksızdır çünkü Sivas'taki medyayı bunun için kullanan biri bu saatten sonra haklı değildir.
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2010, 22:14   #9
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 770 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Osman Yıldırım ve diğer işadamları yıllardır Sivas gibi yatırımın, üretimin, istihdamın zor olduğu, nice güçlüklerle boğuşulduğu bir ortamda memleketlerinde kalarak binlerce kişinin istihdamına vesile olmaktadırlar. Yıllardır bu şehirde yaşayıp, kazandığını bu şehire yatıran, Sivas'ın refah düzeyini yükselten işadamlarımız baştacımızdır.

Bu şehirden illaki birileri gidecekse bu kişiler Sivas dışından dernek başkanlığından gelerek belediye başkanlığına bir anda sıçrayan ve hala yaptığı işi çocuk oyunuyla karıştıran Doğan Ürgüp ve ekibidir!
Doğan Ürgüp Sonuna kadar haklıdır iyikide seçmişim Birilerin çıkarı için belediyemizin çıkarını göz ardı etmedi O Şahıs geçicidir Belediyenini çıkarları daha önemlidir Sami Olsa günü kurtarmak için kabul ederdi ama Doğan Ürgüp gibi Dürst sözünde güvenilir ayrıca Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun adamı tabikide sivasın kötülüğünü düşünmez bu yüzdende bu kararı verdi Ama Arkasında medya olan o kişi medyayıda arkasına alarak Kendini haklı belediyeyi haksız gibi gösterdi ama Gerçekler gizlenmez Doğan ürgüp açıkladı oyda kaybetse seçilmesede yinede doğru olanı yaptı kutluyorum Ama BOUn gibiler bunu anlayamaz ona göre kaldırım genişletmek yolları darltmak park bahçe yapmak önemli İnsanlar işsizmiş sivas BNüyük tüketim köyü olmuş Size soruyorum Sivasta Tüketim alanında her şey var tek sorunu avmmi tamam birileri iş bulacak ama sivas tüketen şehir olacak Bu yüzden sivas köyleşiyor Komşumuz Tokat da nasıl fabrikalar açılmaya Başlıyor BOUN uyumaya devam ediyor onun derdi iki üç park bahçe ve kaldırım genişletme iBakın Kayseriye önce üretiyor en son tüketiyor bakın sivasla oranlayın Sivastamı çok market var ordamı yada diğer gelişmiş büyük şehirlere bakın boyna marke açılıyor şubeleri Ama Bunu anlayamaz BOUN Kaç ili gezmiş acaba yada ne kadar kalmış Belediye sadece gmrsellikle birilerine çalışmayla ilgili acaba bunu Anlayamaz.

Son Olarak Doğan Ürgübü Kutlarım Bu yüreklilikten dolayı birilerine yaranıp oy için ondardan fayda sağlayabilirdi seçimlerde ne de olsa Medya sahibi tersi oldu arkasına medyayı aldı saldır belediyeye işin olmayınca Boun gibilerde inansın hemen
Alt 22.02.2010, 22:17   #10
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 803 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bugüne kadar Sivas'ı yöneten bir çok değişik partiden, onlarca belediye başkanı koca şehri işadamlarına peşkeş çektiler, sattılar; üçkağıtçılık, sahtekarlık, kayırmacılık yaptılar, onlarca yıldan sonra ilk defa Sivas'a adil bir belediye geldi, ve bu sahtekarlara bir dur dedi? Doğru mu acaba?!!!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)