![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() “Cevap hakkımı kullanıyorum” diye Kanal-58’de ‘7 gün hayat’ programına çıkan Belediye Başkanı Ürgüp, ortak girişim gurubuna ‘Fazla ranta müsade etmem, hakkınıza razı olun” dedi. Şehrimizde hafta sonunun gündemi, bu kez yerel televizyon kanallarınca belirlendi ve günlerdir tartışılan “Ortak girişim-Belediye” anlaşmazlığında taraflar TV ekranlarından adeta birbirlerine rest çektiler. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp katıldığı canlı programda “Fazla inşaat alanı kullanarak rant sağlamak istiyorlar” diye konuşunca, canlı yayına telefonla bağlanan TSO Başkanı Osman Yıldırım “Başkan, bir santim bile fazla istediğimizi ispat etsin, başkanlıktan istifa eder, Sivas’tan göçerim” dedi. Günlerden beri şehirde tartışılan eski garajlar sahasına yapılacak yeni yatırım konusu, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün, Kanal-58 televizyonunda canlı yayınlanan ‘7 gün hayat’ adlı programa konuk olmasıyla tekrar gündeme geldi. Daha önce basın açıklamaları ve sorular üzerine yapılan haberlerle yerel basında sık sık yer alan eski garajlara yapılacak Alış-veriş merkezi, bu kez hemde canlı yayınla televizyon ekranlarına taşınmış oldu. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, hiç bir yatırımı engelleme tutumu içerisinde olmadıklarını tekrarlarken, “31.700 metrekareden fazla inşaat alanına müsade etmeyiz, sözleşme böyle, işadamlarımızın projesinde 55 daireye tekamül eden fazla alan kullanım sözkonusu olduğu için anlaşmazlık yaşanıyor” dedi. Bunun üzerine, sahibi de olduğu televizyondaki programa telefonla bağlanan ve başkan Ürgüp’ün açıklamalarına hayli sinirlendiği ses tonuyla ekranlara yansıyan, Ticaret Odası’nın ve Yıltaş’ın başkanı olan Osman Yıldırım, sert çıkışarak “Başkanımız bir santim bile fazla istekte bulunduğumuzu ispatlasın, TSO’dan istifa eder, Sivas’tan göçerim” dedi. Bu tartışmalar, hafta sonunda ertesi günde, yerel iki kanalda tekrar gündeme getirildi. Tarafların sert açıklamalarına sahne olan programlarda, restleşme devam etti. Yıldırım, Kanal-58 haber bülteninde iddialarını tekrarladı, cevap beklediğini belirerek eski Başkan Sami Aydın’a da “Satarken KASK yüksekliğini koydun, neden imar durumu ve BL’yi koymadın?” diye sordu. Başkan Ürgüp ise SRT ekranlarında iddiasını tekrarladı “İmara aykırı hiç bir yapıya müsade etmeyiz” dedi. Demokrat Gazetesi |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 803
![]() |
![]() Sayın Osman Yıldırım ve diğer işadamları yıllardır Sivas gibi yatırımın, üretimin, istihdamın zor olduğu, nice güçlüklerle boğuşulduğu bir ortamda memleketlerinde kalarak binlerce kişinin istihdamına vesile olmaktadırlar. Yıllardır bu şehirde yaşayıp, kazandığını bu şehire yatıran, Sivas'ın refah düzeyini yükselten işadamlarımız baştacımızdır.
Bu şehirden illaki birileri gidecekse bu kişiler Sivas dışından dernek başkanlığından gelerek belediye başkanlığına bir anda sıçrayan ve hala yaptığı işi çocuk oyunuyla karıştıran Doğan Ürgüp ve ekibidir!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() İmarla mimarla ilgisi yok bu işin. Tamamen siyasi,ideolojik...Kaptan İnşaat yerine Alperen İnşaat isimli bir firma bu işe girişseydi bu kadar sorun olmazdı. Aynı şey diğer taraf için de geçerli Şu an başkan Sami Aydın olsaydı Kaptanlar için iş çok kolay olurdu...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu konuda yazacak o kadar şey var ki.Ama tutacağım yazmayacağım!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1348
![]() |
![]() sıktı ama artık bu konu,,,
kim haklı kim haksız beli değil............ |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 65serdal58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
![]() LaEdri ;
Tutamazsın. Hergün bişey çıkıyor. bir gün sen de patlarsın ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() Vallahi bıktım yahu bıktım..
Çıkıp gidesim geliyor. Bu şehrin enayisi ben miyim? Biri kar peşinde,diğeri siyasi amaç peşinde. Üzülen yine benim gibi Sivas sevdalıları.. Yazıklar olsun!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
![]() Osman Yıldırım haklı bile olsa bu saatten sonra benim gözümde haksızdır çünkü Sivas'taki medyayı bunun için kullanan biri bu saatten sonra haklı değildir.
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
![]() Alıntı:
Son Olarak Doğan Ürgübü Kutlarım Bu yüreklilikten dolayı birilerine yaranıp oy için ondardan fayda sağlayabilirdi seçimlerde ne de olsa Medya sahibi tersi oldu arkasına medyayı aldı saldır belediyeye işin olmayınca Boun gibilerde inansın hemen
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar H_Turan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 803
![]() |
![]() Bugüne kadar Sivas'ı yöneten bir çok değişik partiden, onlarca belediye başkanı koca şehri işadamlarına peşkeş çektiler, sattılar; üçkağıtçılık, sahtekarlık, kayırmacılık yaptılar, onlarca yıldan sonra ilk defa Sivas'a adil bir belediye geldi, ve bu sahtekarlara bir dur dedi? Doğru mu acaba?!!!
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|