|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya bu taraf gezetesinin tahrik ve kışkırtmalarından başka birşey değil, sizde bunu ciddiye alıp boş yere birbirinizi üzmeyin, bu gazetenin kime kimlere hizmet ettiği apaçık ortada, yakında özür dilerler.
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yazilari okudum ve darbeci zihniyetin sayin Basbakan´a adi demesini icime sindiremiyorum. Isterseniz beni kiskirtmayin.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
Kayseri Havva Ikmal´de dünya parasüt yarismasini izlemek icin gelen genaral günes gözlügünü Ankara´da unuttugunu farketti ve Kayseri´den bir askeri ucak sizin pasa dediginiz adamin gözlügünü almak icin Ankara´ya uctu. Kurtulus savasinda namusu, dini icin sehit olan atalarimiza inat kislada namaz kilmayi yasaklayanlar, vatani savunsunlar diye kendilerine sunulan imkanlari özel isleri icin kullananlar, milletten kopuk bir sekilde yasayanlar ve hatta isin cilkini cikarip Hz. Muhammed (SAV) mi yoksa Atatürk mü büyük diye sorular soran kisileri serefli görüyorsaniz diyecek baska birsey bulamiyorum. Istersen daha fazla seyler de yazarim.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Gerçekten böyle birşey oldu mu acaba? merak ettim.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
Bu olay oldu, ben yedek subay idim o birlikte. Buna hayret etmeye gerek yok daha neler yapiyorlar, Islam bey daha iyi bilir gerci.
|
|
|
|
#16 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
sandalli bu olayı kanatlayacak bir belgeniz var mı? tamam size inanıyorum da ben. Bu konu hiç haberlere falan çıktı mı?
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
Bu olay 1992 yilinda oldu, bu konu haberlerde cikacak kadar önemli degil. Ben o dönemde askerdim, birligin icinde bir süre konusuldu ve unutuldu.
|
|
|
|
#18 |
|
Yiğido
![]() ![]() Timur İSLAMOĞLU Şuan
Son Aktivite: 15.08.2010 12:35
Tecrübe Puanı: 590
![]() |
SANDALLİ BU KONUYU HZ.MUHAMMED İLE ATATÜRK KARŞILAŞTIRMASINA BAĞLAMAK İÇİN ÇOK ÇABA SARF ETTİN Mİ? KOLAY İŞ DEĞİL PAROLA-İŞARET KONUSUNU HZ. MUHAMMED ATATÜRK KARŞILAŞTIRMASINA GETİRMEK.
BEN PAROLAYI VE İŞARETİ ANLATIYORUM SEN BİLMEM HANGİ PAŞANIN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜNDEN BAHSEDİYORSUN. YAHU ANLAMIYOR MUSUN BENDE BU DURUMDAN BÜYÜK RAHATSIZLIK DUYUYORUM. BEN SİVAS'IN EN UCRA KÖŞESİNDEKİ BİR KÖYÜNDEN SABAH OKULA GİDECEM DİYE ERKENDEN KALKIP KM.LERCE YÜRÜYÜP ÖYLE OKULA GİDİYORDUM AKŞAM DÖNERKEN AYNI YOLU BU DEFADA GERİ TEPEREDİM. BEN BÖYLE OKULA GİDERKEN SUBAY ÇOCUKLARINI OKULA ASKERİ ARAÇLARLA KORUMALARLA GÖTÜRÜP GETİRİLİYORDU. BEN ÇALIŞIP UĞRAŞIP ORDUYA GİRİYİM ONLAR YATA YATA PAŞA OLSUNLAR SONRADA PAŞ PAŞA YATSINLAR NEDEN ÇÜNKÜ ONLARIN BABALARI SUBAY BENİM BABAM KÖYLÜ Made in saltanat ESKİ DÖNEMLERDEKİ GİBİ(köylüler,askerler,soylula r ) |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Şayet böyle bir şey olmuşsa kim olursa olsun, hangi başbakan olursa olsun bunu hiçkimse tasvip etmez. Ve şayet doğruysa askeriye kendi içinde o kişiler hakkında soruştuma açmıştır zaten. O kişiler için belki önemli olmayabilir ama Koskocaman T.C. Başbakanlık makamı o tür şeylere malzeme yapılması yanlıştır. Umuyorumki bu haber sadece gündem saptırmak adına yalan bir haber olsun. Not: İslam arkadaşım sitemizde büyük harfle yazmak yasaktır, küçük harf kullanmanızı rica ediyorum.
|
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1831
![]() |
bu gazete milleti birbirine düşürmek için yazmış taa 92 deki olayı hortlatıyo sizde atlıyosunuz be kardeşim değmez birbirinizi kırmaya yahu adı üstünde gazete şimdiye kadar kaç doğru haber yapmışki bu gazete be kırmayın kardeşim kalplerinizi aradan yıllar geçmiş olayları gün ışığına çıkarıp milleti birbirine düşürüyo baksanıza.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|