Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
başbakana hakaret içeren parola-işaret - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.05.2010, 18:38   #11
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: başbakana hakaret içeren parola-işaret

Ya bu taraf gezetesinin tahrik ve kışkırtmalarından başka birşey değil, sizde bunu ciddiye alıp boş yere birbirinizi üzmeyin, bu gazetenin kime kimlere hizmet ettiği apaçık ortada, yakında özür dilerler.
Alt 26.05.2010, 18:42   #12
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4571 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Ben yazilari okudum ve darbeci zihniyetin sayin Basbakan´a adi demesini icime sindiremiyorum. Isterseniz beni kiskirtmayin.
Alt 26.05.2010, 19:12   #13
sandalli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 4571 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Kayseri Havva Ikmal´de dünya parasüt yarismasini izlemek icin gelen genaral günes gözlügünü Ankara´da unuttugunu farketti ve Kayseri´den bir askeri ucak sizin pasa dediginiz adamin gözlügünü almak icin Ankara´ya uctu. Kurtulus savasinda namusu, dini icin sehit olan atalarimiza inat kislada namaz kilmayi yasaklayanlar, vatani savunsunlar diye kendilerine sunulan imkanlari özel isleri icin kullananlar, milletten kopuk bir sekilde yasayanlar ve hatta isin cilkini cikarip Hz. Muhammed (SAV) mi yoksa Atatürk mü büyük diye sorular soran kisileri serefli görüyorsaniz diyecek baska birsey bulamiyorum. Istersen daha fazla seyler de yazarim.
Alt 26.05.2010, 19:25   #14
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kayseri Havva Ikmal´de dünya parasüt yarismasini izlemek icin gelen genaral günes gözlügünü Ankara´da unuttugunu farketti ve Kayseri´den bir askeri ucak sizin pasa dediginiz adamin gözlügünü almak icin Ankara´ya uctu.
Gerçekten böyle birşey oldu mu acaba? merak ettim.
Alt 26.05.2010, 19:27   #15
sandalli
Usta Yiğido

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gerçekten böyle birşey oldu mu acaba? merak ettim.
Bu olay oldu, ben yedek subay idim o birlikte. Buna hayret etmeye gerek yok daha neler yapiyorlar, Islam bey daha iyi bilir gerci.
Alt 26.05.2010, 19:32   #16
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

sandalli bu olayı kanatlayacak bir belgeniz var mı? tamam size inanıyorum da ben. Bu konu hiç haberlere falan çıktı mı?
Alt 26.05.2010, 19:38   #17
sandalli
Usta Yiğido

Bu olay 1992 yilinda oldu, bu konu haberlerde cikacak kadar önemli degil. Ben o dönemde askerdim, birligin icinde bir süre konusuldu ve unutuldu.
Alt 27.05.2010, 10:05   #18
Timur İSLAMOĞLU
Yiğido

Timur İSLAMOĞLU - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Timur İSLAMOĞLU Şuan Timur İSLAMOĞLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.08.2010 12:35

Tecrübe Puanı: 590 Timur İSLAMOĞLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SANDALLİ BU KONUYU HZ.MUHAMMED İLE ATATÜRK KARŞILAŞTIRMASINA BAĞLAMAK İÇİN ÇOK ÇABA SARF ETTİN Mİ? KOLAY İŞ DEĞİL PAROLA-İŞARET KONUSUNU HZ. MUHAMMED ATATÜRK KARŞILAŞTIRMASINA GETİRMEK.

BEN PAROLAYI VE İŞARETİ ANLATIYORUM SEN BİLMEM HANGİ PAŞANIN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜNDEN BAHSEDİYORSUN.
YAHU ANLAMIYOR MUSUN BENDE BU DURUMDAN BÜYÜK RAHATSIZLIK DUYUYORUM.
BEN SİVAS'IN EN UCRA KÖŞESİNDEKİ BİR KÖYÜNDEN SABAH OKULA GİDECEM DİYE ERKENDEN KALKIP KM.LERCE YÜRÜYÜP ÖYLE OKULA GİDİYORDUM AKŞAM DÖNERKEN AYNI YOLU BU DEFADA GERİ TEPEREDİM. BEN BÖYLE OKULA GİDERKEN SUBAY ÇOCUKLARINI OKULA ASKERİ ARAÇLARLA KORUMALARLA GÖTÜRÜP GETİRİLİYORDU. BEN ÇALIŞIP UĞRAŞIP ORDUYA GİRİYİM ONLAR YATA YATA PAŞA OLSUNLAR SONRADA PAŞ PAŞA YATSINLAR NEDEN ÇÜNKÜ ONLARIN BABALARI SUBAY BENİM BABAM KÖYLÜ Made in saltanat ESKİ DÖNEMLERDEKİ GİBİ(köylüler,askerler,soylula r)
Timur İSLAMOĞLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2010, 11:00   #19
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
-İslam-? Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SANDALLİ BU KONUYU HZ.MUHAMMED İLE ATATÜRK KARŞILAŞTIRMASINA BAĞLAMAK İÇİN ÇOK ÇABA SARF ETTİN Mİ? KOLAY İŞ DEĞİL PAROLA-İŞARET KONUSUNU HZ. MUHAMMED ATATÜRK KARŞILAŞTIRMASINA GETİRMEK.

BEN PAROLAYI VE İŞARETİ ANLATIYORUM SEN BİLMEM HANGİ PAŞANIN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜNDEN BAHSEDİYORSUN.
YAHU ANLAMIYOR MUSUN BENDE BU DURUMDAN BÜYÜK RAHATSIZLIK DUYUYORUM.
BEN SİVAS'IN EN UCRA KÖŞESİNDEKİ BİR KÖYÜNDEN SABAH OKULA GİDECEM DİYE ERKENDEN KALKIP KM.LERCE YÜRÜYÜP ÖYLE OKULA GİDİYORDUM AKŞAM DÖNERKEN AYNI YOLU BU DEFADA GERİ TEPEREDİM. BEN BÖYLE OKULA GİDERKEN SUBAY ÇOCUKLARINI OKULA ASKERİ ARAÇLARLA KORUMALARLA GÖTÜRÜP GETİRİLİYORDU. BEN ÇALIŞIP UĞRAŞIP ORDUYA GİRİYİM ONLAR YATA YATA PAŞA OLSUNLAR SONRADA PAŞ PAŞA YATSINLAR NEDEN ÇÜNKÜ ONLARIN BABALARI SUBAY BENİM BABAM KÖYLÜ Made in saltanat ESKİ DÖNEMLERDEKİ GİBİ(köylüler,askerler,soylula r)
Arkadaşlar ben bu "taraf" gazetesinin gerçekten bir"taraf " olduğunu ama neyin tarafı olduğu apaçık ortada. Bu gazetenin ne için kimler için kurulduğuda ortada. Provakatörlük, gerginlik, halkımızı bir birine düşürmek için ajanlık görevini yerine getiren olmadık saçma sapan konularla gündem yaratmak.
Şayet böyle bir şey olmuşsa kim olursa olsun, hangi başbakan olursa olsun bunu hiçkimse tasvip etmez. Ve şayet doğruysa askeriye kendi içinde o kişiler hakkında soruştuma açmıştır zaten. O kişiler için belki önemli olmayabilir ama Koskocaman T.C. Başbakanlık makamı o tür şeylere malzeme yapılması yanlıştır. Umuyorumki bu haber sadece gündem saptırmak adına yalan bir haber olsun.

Not: İslam arkadaşım sitemizde büyük harfle yazmak yasaktır, küçük harf kullanmanızı rica ediyorum.
Alt 27.05.2010, 13:07   #20
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1831 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu gazete milleti birbirine düşürmek için yazmış taa 92 deki olayı hortlatıyo sizde atlıyosunuz be kardeşim değmez birbirinizi kırmaya yahu adı üstünde gazete şimdiye kadar kaç doğru haber yapmışki bu gazete be kırmayın kardeşim kalplerinizi aradan yıllar geçmiş olayları gün ışığına çıkarıp milleti birbirine düşürüyo baksanıza.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)