|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#4 | |
|
Yiğido
![]() ![]() Timur İSLAMOĞLU Şuan
Son Aktivite: 15.08.2010 11:35
Tecrübe Puanı: 599
![]() |
PAROLA VE İŞARET SEÇİMİNDE PROFOSYENELLİKTEN UZAK ACEMİCE DAVRANILMIŞTIR.
PAROLA VE İŞARET SEÇİLİRKEN PAROLANIN İŞARETİ ÇAĞRIŞTIRMAMASI ESAS ALINILIR. YUKARIDAKİ HABERE GÖRE SEÇİLEN PAROLA İŞARET BİRLİĞE DIŞARIDAN GİRMEK İSTEYEN KİŞİ VEYA KİŞİLERİN İŞARETİ TAHMİN ETMELERİNİ KOLAYLAŞTIRABİLİR ÇÜNKÜ PAROLA İŞARETİ(başbakanı) ANIMSATMAKTADIR BU NEDENLE YUKARIDA BELİRTİLEN PAROLA İŞARET DOĞRU DEĞİLDİR.ÖRNEĞİN parola:fakir işareti:başbakan, parola:dürüst işareti başbakan GİBİ...GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE BENİM ÖRNEKLERİMDEKİ PAROLALAR İŞARETİ(başbakanı) ÇAĞRIŞTIRMAMAKTA! UZAKTAN YAKINDAN İLGİSİ YOK. PAROLA VE İŞARET SEÇİMİNDE BENİM VERDİĞİM ÖRNEKLERE BENZER PAROLA VE İŞARET BELİRLENMİŞ OLUNSAYDI DOĞRU BİR PAROLA İŞERET SEÇİMİ YAPILMIŞ OLACAKTI. NOT: Yukarıdaki mesajımda ben haberin beni ilgilendiren kısmını askeri yönünü parola ve işaret seçimindeki yanlışlıkları değerlendirdim. Sakın ola ki(!) bu yorumu siyasi bir yorummuş gibi algılamayınız. TEŞEKKÜR EDERİZ. ![]() Alıntı:
![]() Konu Timur İSLAMOĞLU tarafından (26.05.2010 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|