|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1485
![]() |
Artık siyasi yorum yazmayacam yazmayacam diyorum ama bu konuya girince yazmadanda çıkamıyorum....
Tam ben "Atatürk'ün milli mücadele döneminde Avrupa'nın en güçlü ordularına kafa tutarken savaşın en şiddetli anlarında bile mevzi gerisinde çömelmiş resmini gören var mı?" diye soracaktım ki Kibrisli bu resmi eklemiş...Sağolsun... ![]() Bu da Atatürk'ün Başkomutan olarak çıkdığı Sakarya Meydan Muhaberesi... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Onlardan Atatürk kadar olmalarını beklemiyoruz zaten ama en azından İlhan uzmn.çvş. kadar olun ...Kulakları çınlasın adam değil mevzide çökmek üs bölgesine giderken irtibat hendeğini bile kullanmazdı.. Bu bahsettiğim adam TSK'nın en alt rütbelerinden birine sahip...Onurlu duruşuyla TSK'nın en üst rütbesindekileri bile ezmiş bulunuyor...Moral vermek için oraya gidenler bunu başarmışlardır...Evet birilerine moral verilmiştir ama bu moral verilenler askerler değil pekakadır..! O tepe de devletin ve ordunun zirvesindekiler ördek yürüyüşünde dolaşarak bulundukları makamları ve rütbeleri yerlerde sürüyerek teröre çok büyük moral vermiştir..! Üç-beş tane eşkiya o tepeden T.C.'nin başındakilere çök-kalk yaptırmıştır.. (Ağlanacak halimize bende gülüyorum ya neyse)...Gurbeksokakları nikli vadantaş da çıkmış bizlere çocuk muamelesi yapıp diyor ki "askerlere dokunmak için çöktü başbakanımız" kusura bakmayın Gurbeksokakları siz o masalı gidin 3 yaşındaki çocuklara anlatın..! |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|