|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
1985 TEN BERİ DERNEKÇİYİM 43 YAŞINDAYIM, ALEVİ ÇEVREYİ VE CAMİAYI İYİ BİLİRİM
FAKAT YUKARIDAKİ AÇIKLAMASI OLAN DÜDÜKLERİ TANIRIM BAZILARINI ALEVİ DEĞİL ONLARIN KİMİZİ CAFERİ YANLISIDIR ÇOĞUDA ZATEN HÜKÜMETİN ÇAKMA ALEVİLERİ VE DERNEKLERİDİR NEREDE PİRSULTAN, NEREDE HACE BEKTAŞ DERNEKLERİ NEREDE ALEVİ BİRLİKLERİ FEDERASYONU BAŞKANININ AÇIKLAMALRI ASILLARI DURURKEN ÇAKMALARI KONUŞTURMAK FIRSATÇILARIN , KAFA BULAYIP HALKIN KARARINI DEĞİŞTİREMEZSİNİZ 55* 45 BU ORANLAR ARASINDA KALACAKTIR BU REFERANDUM OYUNU ŞENOL KALUÇ HOCAYI TENZİH EDİYORUM , DİĞERLERİ İLE AYNI KEFEYE KOYMUYORUM ŞUAN , EMİN DEĞİLİM, AMA BUGÜNKÜ ZAMAN GAZETESİNDEKİ ALEVİLERE VE RUHLARA SİNEN KORKU BAŞLIKLI YAZIYI HERKESİN OKUMASINI TAVSİYE EDİYORUM BAZI DAVRANIŞLARIMIZI ANLAMANIZ İÇİN
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ Konu abircan tarafından (10.08.2010 Saat 08:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|