|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
Alıntı:
Lütfen biriniz Gül'ün şu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]yorumlar mısınız? Bunun neresinde devlet PKK ile görüşmez var... Bal gibi de Cumhurbaşkanı kabul ediyor. Recep bey ise sadece şovmenlik yapıyor. Bizler onun ne söyleyip neler yaptığını çok gördük.... Alıntı:
Benim dedem hacı, annem babam namaz kılardı ama ben beğenmediğiniz sezer döneminden beri üniversitede öğretim üyesiyim... Ve en önde giden AKP suçlayıcısıyım... Bu memleketin iliklerini söken, ABD'ye AB'ye ülkeyi peşkeş çeken bir hükümeti nasıl oluyor da hala savunuyorsunuz anlamıyorum.. Alıntı:
Sende biliyorsun, kimlerin memur alındığını, kpps sorularının kime el altından gönderildiğini, Tarikatlardan kart vizit getirmeden ne ihalenin olduğu, ne de torpilin yapıldığını sende biliyorsun... Konu KAOS tarafından (24.08.2010 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|