|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
Utanma olacak bir insanda utanma duygusu kavrami kalmamissa birinde o insan toplum icin atom bombasindan daha tehlikelidir benim icin.Atom bombasi temizce oldurur yuzunde astar kalmayanlar seni iftira ata ata aci cektire cektire oldurur. Daha yakin tarimizde sahte evraklarla iftariyla turkiyenin basbakanini bile idam ettiler.Yillarca muslumanim diyen bilgi okumus insanlari iftarala yalanlarla yandas medya kullanilirak devlet kademlerinden uzaklastirildi.bunlari biz unuttukmu birakin kendini soyunda namaz kilan varsa askeriyeye devlete memur bile ettirilmedi.Tabi evet diyecigim hanefe avci kim onu nasil biri oldugunu doksanli yillarin icinde tum turkiye tanidi.Sen gercekleri gorup evet diyen sosyal demokiratlara hain diyeceksin sonrada hanife avi gibi birinden kaynak gostereceksin benim insanim kilavuzu karga olanlardan cok cekti.buyuk gune az kaldi ortacag anayasinin tekrar ortacaga gonderilmesine az kaldi.KARDESCE DAHA ADIL BIR YASAM ICIN BARIS ICINDE YASAMAK ICIN.EVET EVET.
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|