|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#9 | |||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48
Tecrübe Puanı: 760
![]() |
O kadar yazımdan bula bula bu olmayan bu çelişkimi mi buldun Sn. LaEdri. Kaldı ki çelişki de değil. Yazıları genelde okumadan mutlaka cevaplamış olmak için cevap veriyorsunuz.
Yazımda açıkça belirmiştim. Davanın sonuçlanmamış olması benim söylediğime cevap değil ki. Ben ne söylemiştim; Alıntı:
İmtiyaz meselesini açtın cevap verdim. Yazsam sayfalar dolar. Alıntı:
Demokrasiyi herkes kafasındaki gibi tanımlamamalı. Seçimlerdeki oy sayısı ile karıştırmayın. Demokrasi çoğunluğun söz sahibi olduğu bir sistem değildir. Aksine, söz sahibi nitelemesinde haklar sözkonusu ise, azınlığın haklarının çoğunluğun hakları kadar korunduğu bir sistemdir. Çoğunluğun oyunu aldım diye dini ve milli değerleri, yani kutsallıkları siyasete alet edip azınlıkların haklarını sömürmek demokrasi değildir. Dikta rejimdir, ırkçı rejimdir, teokratik yapıdır. Alıntı:
Böyle bir düşünce olamaz. "Kin" insanlara düşmanlık aşılamaktır. İslamda kin'e yer yoktur. Böyle mi dindar genç yetiştirilecek? İşte hadisler: "Kin, kınanmaya en çok layık kusurdur." "Kin, hased ehli olanların ahlakıdır." "Kin çetin bir dert ve helak edici bir hastalıktır." "Kötülüğün silahı kindir."
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|