|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#14 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Açığını söylüyorum ki düzeltebilesin diye, varsa benim açıklarım söyle ki yanlşımı düzeltiyim
![]() Delikanlı kelimesini biz şuan mecazi manada tartışıyoruz. Gerçek manası kısaca "..çocukluktan çıkmış kimsedir." Mecazi manada kullandığımız için şuan herkes kafasına göre delikanlılığı tanımlar. Herkes kafasına göre özellikler ekler. Sen devrimcinin özelliklerini örnek gösterirsin, başkası farklı bir özellik verir dekanlılığın tanımına. Ben senin delikanlılık tanımına birşey demedim, istediğin gibi tanım verebilirsin sonuçta mecazi manada kullanılıyoruz. Hani sen maddeler halinde yazdın ya.. 1. Delikanli adam kendisinden uzun boylu kızlarla dolaşmaz. Neden dolaşmasın ki, "iyi insan"sa dolaşmak yanlış mı olur? Bende aynı şekilde; -Delikanlı adam ATATÜRK gibi devrimcidir. Atatürk gibi devrimci olmayan delikanlı olmazmıymış? yazdım. Anlatabilmişimdir umarım. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|