Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.08.2012, 08:00   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 948 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Hem sitem etti hem net tavır koydu

Büyük Birlik Partisi Sivas İl Teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Eski sanayi için kesin konuştu, Kültür Bakanına da sitem etti.

Paşafabrikası Kütükev'de düzenlenen İftar Yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Belediye tarafından yapılan çalışmaları dile getirirken yapılacak çalışmalar hakkındada açıklamada bulundu.

BAŞKAN, BAKAN GÜNAY’A SERT KONUŞTU
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10 milyon para aldıklarını ancak Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın parayı geri istediğini söyleyen Başkan Ürgüp, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan 10 Milyon lira para aldık. Kültür Bakanı yazı göndererek bu paranın iadesini istiyor.
Sen Başbakanın verdiği parayı benden nasıl istersin nasıl alırsın. Şimdi bunlar densizliklerini hadsizliklerini bilmiyorlar. Sivas'a İstanbul'dan gelen yardımları engelliyorlar. Bakın ben bunları kamuoyu huzurunda açıklamadım bugüne kadar” ifadelerini kullandı.

ESKİ SANAYİ BAYRAMDAN SONRA YIKILACAK
Kensel dönüşüme tabi tutulan Eski sanayi içinde açıklamada bulunan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp geri adım atmayacaklarını bayramdan sonra yıkıma başlayacaklarını söyledi.
Başkan Ürgüp “Eski sanayide müthiş bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceğiz. Bayramdan sonra eski sanayide yıkıma başlıyoruz. Herkes hesabını buna göre yapsın. Attığımız bir adımdan asla dönmeyeceğiz.
Yeter ki attığımız adım doğru adım olsun. Bu attığımız adım doğru bir adımdır. Eski sanayinin şehrin içinden kalkması lazım. Kiracılara dükkânlarını yapıp vereceğiz. Mal sahiplerine de isteyen para isteyen yerini alacak.
Belediyenin kamulaştırmaya 17 Milyon lira bütçe ayırdığını ve bunun 10 – 20 yıl önceki belediye bütçesine denk olduğunu ifade eden Başkan Ürgüp, bunu nasıl yaptık. İsraf etmedik ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmedik. Kendimizde dönüp bakmadık. Kiraları doğru tahsil ettik. Yaptığımız paralı işlerde sizinde başınızı yere eğdirmeden seçimlere kadar sürdüreceğiz. Seçimler büyük ihtimal erkene alınacak. Martta olmuş, 10'uncu ayda olmuş çok fark yok. Cenabı Allah nasip kısmet ederse halkımızın önüne çıkarız” şeklinde konuştu.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2012, 08:37   #2
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Hem sitem etti hem net tavır koydu

Geri adım atmaz ise sivas halkı da bunu görür. İnşallah verilen vaadler yerine getirilir.
Alt 16.08.2012, 13:09   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1313 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

1 yıl kalmış,hala gelecek zaman ekiyle konuşuyor..
Alt 16.08.2012, 20:06   #4
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

öncelikle ömrünü devsol içinde geçirmişeski chp yalakası eski kominist etuğrul günay hasbel kader AKP içinde vekil olmuş asla yakışmadığı kültür bakanı olmuş eline geçen her fırsatta sivasa sivaslıya küfreden sivasın aleyhine hertürlü faaliyetin içinde bulunan iktidarın gücünü iyiliğini sivasa yansıttırmayan akp içinde chp li bakan gibi faaliyet gösteren bu ülkede pkklılara mezar yeri verilirken ken bu şehrin yetiştirdiği en önemli siyasi kişilik merhum muhsin beye 2 metre mezar yeri vermemek için imza atmayan bir canlının sivasa gönderilen parayı istemesi kadar nıormal bişey yok çünkü kış kışlığını yapar.. o zihniyete destek olan sivaslı geçinen zavallı şahsiyetler utansın siz uzun zaman ankarada yaşadığınız için bu sivas milletinin huyunu bilmezsiniz bu millet hizmet edeni sevmez görmez bunlara yaranmak için önce herbirine makarna bulgur vereceksiniz heray kaldırım kaldırıp yapacaksınız yandaşa hertürlü kıyak geçeceksiniz sivastaki tesislerin başka yerlere kaldırılmasını isteyeceksiniz eski yapılara köhne binalara dokunmayacaksınız mikrop mikrop yaşayacaklarki belediye kasasını boşaltacaksınız borçbatağına sokacaksınızki kıymetiniz bilinsin bu millet alışmış yalakalığa kolay kolay bırakmaz son 40 yılda sivasın geri kalmışlığının tek sebebi gereksiz insanların bu şehirde yaşamalarıdır
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2012, 01:42   #5
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1313 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
öncelikle ömrünü devsol içinde geçirmişeski chp yalakası eski kominist etuğrul günay hasbel kader AKP içinde vekil olmuş asla yakışmadığı kültür bakanı olmuş eline geçen her fırsatta sivasa sivaslıya küfreden sivasın aleyhine hertürlü faaliyetin içinde bulunan iktidarın gücünü iyiliğini sivasa yansıttırmayan akp içinde chp li bakan gibi faaliyet gösteren bu ülkede pkklılara mezar yeri verilirken ken bu şehrin yetiştirdiği en önemli siyasi kişilik merhum muhsin beye 2 metre mezar yeri vermemek için imza atmayan bir canlının sivasa gönderilen parayı istemesi kadar nıormal bişey yok çünkü kış kışlığını yapar.. o zihniyete destek olan sivaslı geçinen zavallı şahsiyetler utansın siz uzun zaman ankarada yaşadığınız için bu sivas milletinin huyunu bilmezsiniz bu millet hizmet edeni sevmez görmez bunlara yaranmak için önce herbirine makarna bulgur vereceksiniz heray kaldırım kaldırıp yapacaksınız yandaşa hertürlü kıyak geçeceksiniz sivastaki tesislerin başka yerlere kaldırılmasını isteyeceksiniz eski yapılara köhne binalara dokunmayacaksınız mikrop mikrop yaşayacaklarki belediye kasasını boşaltacaksınız borçbatağına sokacaksınızki kıymetiniz bilinsin bu millet alışmış yalakalığa kolay kolay bırakmaz son 40 yılda sivasın geri kalmışlığının tek sebebi gereksiz insanların bu şehirde yaşamalarıdır
Acaba niye istemiştir bu parayaı biliyor musunuz?
Alt 17.08.2012, 02:08   #6
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Acaba niye istemiştir bu parayaı biliyor musunuz?
bilmiyorum siz biliyorsanız benide bilgilendirirseniz memnun olurum bu vatandaşın elinden gelse sivası sivaslıları yokeder onedenle bu vatandaş hakkında olumlu düşünmem imkansız neticede başbakan sivasa yollamış parayı babasının parası değilya deki devletin parasını savunuyor başka yerde savunsunlar bu ülkede erzuruma taşıma karla 400 trilyon harcama yapılıp kış olimpiyatı yapılıyor bu ülkede trabzona 300 trilyon harcanıp gençlik olimpiyatı yapılıyor bu ülkede trabzona deniz doldurularak 800 trilyona stadyum yapılıyor bunlar laf olmuyorda sivasa 10 trilyon gönderilmiş bunun peşinemi düşüyor sunuz ayıp yazık günah yahu neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz bilelim
Alt 17.08.2012, 17:39   #7
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
bilmiyorum siz biliyorsanız benide bilgilendirirseniz memnun olurum bu vatandaşın elinden gelse sivası sivaslıları yokeder onedenle bu vatandaş hakkında olumlu düşünmem imkansız neticede başbakan sivasa yollamış parayı babasının parası değilya deki devletin parasını savunuyor başka yerde savunsunlar bu ülkede erzuruma taşıma karla 400 trilyon harcama yapılıp kış olimpiyatı yapılıyor bu ülkede trabzona 300 trilyon harcanıp gençlik olimpiyatı yapılıyor bu ülkede trabzona deniz doldurularak 800 trilyona stadyum yapılıyor bunlar laf olmuyorda sivasa 10 trilyon gönderilmiş bunun peşinemi düşüyor sunuz ayıp yazık günah yahu neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz bilelim
Kendiniz söylüyorsunuz..
Erzurma para gönderildi...Harcandı mı porjeye? Evet
Trabzona para gönderildi..Harcandı mı projeye? O da evet..
Sivas?
Para geldi..Kullanıldı mı?Proje nerede?..
Hesapta yatsın diye para mı gönderecek adam sana?
Alt 17.08.2012, 20:38   #8
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Kendiniz söylüyorsunuz..
Erzurma para gönderildi...Harcandı mı porjeye? Evet
Trabzona para gönderildi..Harcandı mı projeye? O da evet..
Sivas?
Para geldi..Kullanıldı mı?Proje nerede?..
Hesapta yatsın diye para mı gönderecek adam sana?
neyin muhasebesini yapıyorsunuz anlamıyorum ya ben anlatamıyorum yasiz anlamak istemiyorsunuz bu ülkede turizmle alakası olmayan yörelere ne idüğü belli olmayan kaplıcalara turizm bakanlığı dünyanın parasını aktarıyor sivasda balıklı kaplıca var sıcak çermik var soğuk çermik var kış turizmine uygun dağlarımız var tarih turizmine uygun selçuklu osmanlı eserlerimiz var özellikle bu kültür bakanının sivasa yaptığı tek iyilik varmı? tek 1 proje varmı ?sonra gönderilen paranın projeye yatırılmıyacağını ne biliyorsunuz deki projeye yatırım olmadı o para belediye kasasında kalıyor ben ne anla bu şehir sizin gibi düşünen kişiler yüzünden yıllarca geri kalıyor elin adamı oy için tunceliye tırlarla çamaşır makinesi buzdolabı bulaşık makinesi yollarken nediye bu milletin parasını tunceliye yolluyorsunuz dedinizmi ?gelmiş burda 10 milyon tlnin hesabını muhasebesini yapıyorsunuz bu memlekette ne işler dönüyor haberiniz yok üzüldüm gerçekten yazık bu şehire köstek olan çok insan var çoğuda maalesef hasbel kaderordan burdan bu şehire göçmüş sözde sivaslı geçinen kişiler
Alt 17.08.2012, 23:47   #9
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 783 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
1 yıl kalmış,hala gelecek zaman ekiyle konuşuyor..
Aynen katılıyorum
Alt 18.08.2012, 01:27   #10
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
neyin muhasebesini yapıyorsunuz anlamıyorum ya ben anlatamıyorum yasiz anlamak istemiyorsunuz bu ülkede turizmle alakası olmayan yörelere ne idüğü belli olmayan kaplıcalara turizm bakanlığı dünyanın parasını aktarıyor sivasda balıklı kaplıca var sıcak çermik var soğuk çermik var kış turizmine uygun dağlarımız var tarih turizmine uygun selçuklu osmanlı eserlerimiz var özellikle bu kültür bakanının sivasa yaptığı tek iyilik varmı? tek 1 proje varmı ?sonra gönderilen paranın projeye yatırılmıyacağını ne biliyorsunuz deki projeye yatırım olmadı o para belediye kasasında kalıyor ben ne anla bu şehir sizin gibi düşünen kişiler yüzünden yıllarca geri kalıyor elin adamı oy için tunceliye tırlarla çamaşır makinesi buzdolabı bulaşık makinesi yollarken nediye bu milletin parasını tunceliye yolluyorsunuz dedinizmi ?gelmiş burda 10 milyon tlnin hesabını muhasebesini yapıyorsunuz bu memlekette ne işler dönüyor haberiniz yok üzüldüm gerçekten yazık bu şehire köstek olan çok insan var çoğuda maalesef hasbel kaderordan burdan bu şehire göçmüş sözde sivaslı geçinen kişiler
Sivas'ta mı yaşıyorsunuz?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil