|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Büyük Birlik Partisi Sivas İl Teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Eski sanayi için kesin konuştu, Kültür Bakanına da sitem etti. Paşafabrikası Kütükev'de düzenlenen İftar Yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Belediye tarafından yapılan çalışmaları dile getirirken yapılacak çalışmalar hakkındada açıklamada bulundu. BAŞKAN, BAKAN GÜNAY’A SERT KONUŞTU Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10 milyon para aldıklarını ancak Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın parayı geri istediğini söyleyen Başkan Ürgüp, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan 10 Milyon lira para aldık. Kültür Bakanı yazı göndererek bu paranın iadesini istiyor. Sen Başbakanın verdiği parayı benden nasıl istersin nasıl alırsın. Şimdi bunlar densizliklerini hadsizliklerini bilmiyorlar. Sivas'a İstanbul'dan gelen yardımları engelliyorlar. Bakın ben bunları kamuoyu huzurunda açıklamadım bugüne kadar” ifadelerini kullandı. ESKİ SANAYİ BAYRAMDAN SONRA YIKILACAK Kensel dönüşüme tabi tutulan Eski sanayi içinde açıklamada bulunan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp geri adım atmayacaklarını bayramdan sonra yıkıma başlayacaklarını söyledi. Başkan Ürgüp “Eski sanayide müthiş bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceğiz. Bayramdan sonra eski sanayide yıkıma başlıyoruz. Herkes hesabını buna göre yapsın. Attığımız bir adımdan asla dönmeyeceğiz. Yeter ki attığımız adım doğru adım olsun. Bu attığımız adım doğru bir adımdır. Eski sanayinin şehrin içinden kalkması lazım. Kiracılara dükkânlarını yapıp vereceğiz. Mal sahiplerine de isteyen para isteyen yerini alacak. Belediyenin kamulaştırmaya 17 Milyon lira bütçe ayırdığını ve bunun 10 – 20 yıl önceki belediye bütçesine denk olduğunu ifade eden Başkan Ürgüp, bunu nasıl yaptık. İsraf etmedik ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmedik. Kendimizde dönüp bakmadık. Kiraları doğru tahsil ettik. Yaptığımız paralı işlerde sizinde başınızı yere eğdirmeden seçimlere kadar sürdüreceğiz. Seçimler büyük ihtimal erkene alınacak. Martta olmuş, 10'uncu ayda olmuş çok fark yok. Cenabı Allah nasip kısmet ederse halkımızın önüne çıkarız” şeklinde konuştu. Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Geri adım atmaz ise sivas halkı da bunu görür. İnşallah verilen vaadler yerine getirilir.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 1 yıl kalmış,hala gelecek zaman ekiyle konuşuyor..
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() 58MUAMMER58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() öncelikle ömrünü devsol içinde geçirmişeski chp yalakası eski kominist etuğrul günay hasbel kader AKP içinde vekil olmuş asla yakışmadığı kültür bakanı olmuş eline geçen her fırsatta sivasa sivaslıya küfreden sivasın aleyhine hertürlü faaliyetin içinde bulunan iktidarın gücünü iyiliğini sivasa yansıttırmayan akp içinde chp li bakan gibi faaliyet gösteren bu ülkede pkklılara mezar yeri verilirken ken bu şehrin yetiştirdiği en önemli siyasi kişilik merhum muhsin beye 2 metre mezar yeri vermemek için imza atmayan bir canlının sivasa gönderilen parayı istemesi kadar nıormal bişey yok çünkü kış kışlığını yapar.. o zihniyete destek olan sivaslı geçinen zavallı şahsiyetler utansın
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() |
![]() bilmiyorum siz biliyorsanız benide bilgilendirirseniz memnun olurum bu vatandaşın elinden gelse sivası sivaslıları yokeder onedenle bu vatandaş hakkında olumlu düşünmem imkansız neticede başbakan sivasa yollamış parayı babasının parası değilya deki devletin parasını savunuyor başka yerde savunsunlar bu ülkede erzuruma taşıma karla 400 trilyon harcama yapılıp kış olimpiyatı yapılıyor bu ülkede trabzona 300 trilyon harcanıp gençlik olimpiyatı yapılıyor bu ülkede trabzona deniz doldurularak 800 trilyona stadyum yapılıyor bunlar laf olmuyorda sivasa 10 trilyon gönderilmiş bunun peşinemi düşüyor sunuz ayıp yazık günah yahu neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz bilelim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Erzurma para gönderildi...Harcandı mı porjeye? Evet Trabzona para gönderildi..Harcandı mı projeye? O da evet.. Sivas? Para geldi..Kullanıldı mı?Proje nerede?.. Hesapta yatsın diye para mı gönderecek adam sana?
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |