Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.01.2009, 11:14   #91
ibrahimergin
Yiğido

ibrahimergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahimergin Şuan ibrahimergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2010 22:52

Tecrübe Puanı: 704 ibrahimergin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TRT 6

Ben hassas olan milli duygularımızın bazı gerçekleri görmemizi engellediğini farkettim. Mantıklı bir yol izlemek yerine duygusal veya klişileşmiş slogan tarzında bazı cümlelerin kurulmuş olmasının üzüntüsü içerisindeyim. Allah rahmet eylesin bu ******** teröristler yüzünden onlarca yıldır binlerce vatan evladımız şehit oldular. Hepsi de bu ülke için ve bu ülkenin bütünlüğünü korumak için şehit olmuşlardır. Şehit olanlar arasında ırk ayrımı yapılabilir mi? Çanakkale şehitliğine gittiğimizde dahi şehit olanlar arasında birçok Kürt kökenli vatandaşlarımız mevcuttur. O zamanlar biz bir iken bugün neden kavgalı hale geldiğimizi düşünürsek TRT6 nın kurulma mantığını daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum. Türkiye Cumhuriyeti zamanın gereği ve koşulların buna itmesinden dolayı ulus devlet projesi uğruna birçok vatandaşını üzmüştür. Bu bir gerçektir. Gerçekler üzerinden analiz yapılabilirse var olan problemlerimizin çözüm yolunu daha iyi bir şekilde bulabileceğimize inanıyorum. Şu da bir gerçektir ki sadece etnik bazda baskılar yoktu ve inanışları dahi değiştirmeye kalkılışılmıştır. Bu durum bütün olan vatandaşlarımızın radikalleşmesine ve sinir uclarının hassaslaşmasına neden olarak komşularımızla dahi düşman olmamıza neden olmuştur. Tabii ki iki taraflı olarak birçok hata yapılmıştır. Ama Kürt kökenli vatandaşlarımız ile PKK terör örgütünü birbirinden ayırmak durumundayız. Eğer biz bu ayrımı yapmazsak onları da diğer tarafa itmiş olacağız ki asıl bölünme o zaman gerçekleşecektir. Tarih boyunca korkularının üzerine giderek destan yazmış bir milletin evladı olarak son 200 yıllık süreçte sürekli korkarak ve korkularımıza yenilerek geçirdiğimizin de farkındayım. Korkularımızın esiri olmamız içte ve dışta var olan düşmanlarımzın eline yağ sürmekten başka hiçbir işe yaramamıştır. Bir zamanlar millet-i sadik dediğimiz yani kardeş millet dediğimiz Ermeni lerle şu an kan davası güdüyoruz karşılıklı olarak. Bunun nedeni dış güçlerin nifak tohumlarını bu topraklara ekmesi ve içerde bu tohumları sulayan korkularına yenilmiş Türk ve Ermeni milletidir. Devlet yönetmek ve sorunarı çözmek kolay bir iş değildir. Nitekim Şeyh Edebalı Osman Gazi ye beylik verildiği zaman yükünün ne kadar büyük olduğunu şu sözlerle vurgulamıştır: Bölmek bize bütünlemek sana, keyif bize acz bize yorulmak sana,...hey Osman hey işin çetin yükün ağır....Bu şekilde uzun bir açıklama yapmıştır. Benim demek istediğim şu, yazılanlara istinaen, insanlarımızı radikalleştrecek fikir ve akımların bu topraklara yarar sağlamadığıdır. Bunu sadece bir Türk olarak değil bu toprakların ve Türkiye Cumhuriyeti nin bir vatandaşı olarak söylüyorum. Onlar ayrımcılık yaparken bizde farkına varmadan aynısını yaparak ekmeklkerine yağ sürmekteyiz.
To the sun, the sky's soul is fed
ibrahimergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 12:16   #92
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2237 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Maşallah herkese laf yetiştirmişsin baenide es geçmemişsin bravo sana yani....

Sizin partinizin oy için yapmayacağı şey yok yarın gelir bu ülkeyide satarsınız Ab istedi diye

Benim yazdıklarımı iyi oku ondan sonra yorum yaz ben ülkenin resmi dili değişti falan demedim farkındaysan....
Bu ülke satılık değil bu ülkeyi hiç kimsede satamaz kuşkunuz olmasın

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 12:26   #93
seva
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 2237 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kronick Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
TRT 1'de Tayfun Talipoğlu'nun sunduğu 'Nasılsınız' programına katılan Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'yı izledim. O'nu izlerken 10 yıl öncesine gittim. 11 Şubat 1999'da Magazin Gazetecileri Derneği'nin gecesinde Ahmet Kaya sahneye çıkmış, "Kürtçe şarkı okuyacağım ve ezilen bir halkın sözcülüğünü yapacağım" demişti. Kaya, neredeyse linç ediliyordu. Bu olayın ardından Ahmet Kaya ölüm tehditleri aldı, baskılar ve yıldırmalar nedeniyle Fransa'ya kaçmak zorunda kaldı, bir süre sonra da öldüGülten Kaya eşini kaybedeli 10 yıl olmuştu ancak acıları hala yüreğindeydi. Şöyle diyordu: 2001 yılında çıkarttığımız 'Hoşçakal gözüm' isimli albümde vardı. Kervan isimli şarkının video klibini de yaptık. Bütün televizyon kanallarına gönderdik, TRT'ye de gönderdik. Hem de Türkçe altyazılı olarak hazırladık. Yayınlanmadı. Devletin Ahmet Kaya'ya, diline, kültürüne bir özür borcu var. O sayfayı kapatmayı düşünmüyorum. Tarihsel bir sayfadır ve sorgulanmalıdır ki bir daha başka kişiye bu yaşatılmasın[Türkiye Cumhuriyeti'nin geçmişine baktığınızda sanatçısına, aydınına yapılanlar karşısında utanıyorsunuz. Katlettikleri, yaktıkları, susturdukları, linç ettikleri, yasakladıkları, mahpus damlarında çürüttükleri aydınlarımızla birlikte aslında bizim geleceğimizi kararttılar. Aydınlık yarınlarımızı yok ettiler10 yıl önce Ahmet Kaya Kürtçe şarkı okumak istediği için devlet tarafından 'devlet düşmanı' ilan edilmişti. Bugün aynı devlet, tamamen Kürtçe yayın yapan bir kanal kurdu. Şimdi devletin Ahmet Kaya'ya da bir özür borcu var O borcun ödenmesi elbette Kaya'yı geri getirmeyecek. Ama hiç olmazsa, geçmişle hesaplaşan, 'keşke olmasaydı' diyen, Gülten Kaya'nın ifade ettiği gibi, "Sorgulanmalıdır ki bir daha başka kişiye bu yaşatılmasın" anlayışını kendine şiar edinmiş devleti görmek geleceğe daha iyi bakabilmemizi sağlayacaktır12 Şubat 1999'da Magazin Gazetecilere Derneği'nin ödül törenine katılan Ahmet Kaya sahneye çıkıp önce ödülünü aldı. Ardından da yakında Kürtçe bir klip çekeceğini söyledi. Ve sahnedeki Kaya çatal bıçak yağmuruna tutuldu

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay sahneye çıktı ve TRT'nin Kürtçe kanalı TRT 6'nın Türkiye'nin demokrasi anlayışına katkı yapacak bir girişim olduğunu belirterek, "Bu girişim aslında çoğulcu demokrasi açısından uzun süredir ihtiyacımız olan temel bir hakkın yerine getirilmesidir. Türk milleti farklı inanç, kültür ve dil özellikleri taşır. Bu özellikler bizi zenginleştirerek güçlendiriyor. Ancak geçmiş yıllarda bu zenginlikleri yok etmek isteyen akıl dışı anlayışlar ülkeyi yönetti ve bunun acı sonuçlarını gördük” dedi.
şimdi dikkat........

Bakan Günay bu noktada Kürtçe klip çekmek istediği için linç edilen Ahmet Kaya'ya gönderme yaptı ve şöyle konuştu:
“Şimdi biz yanlışların giderilmesi noktasındayız. Türkiye bu noktaya gelinmesi için tartışmalar yaşadı ve bazı insanlar sadece bir Kürtçe yayından söz ettikleri için, sadece Kürtçe bir şarkı söyleyebilmek, Kürtçe bir albüm yapabilmekten söz ettikleri için bugün hepimizin hüzünle hatırladığı acılar yaşadılar.
ONLARIN ANISINA KARŞI MANEVİ ÖDEV
Onların anısına karşı bir manevi ödevi de yerine getirdiğimiz düşüncesindeyim. Bundan sonra inanıyorum ki Türkiye sahip olduğumuz güzelliklerin dile getirilmesi özelliklerin dile getirilmesi yüzünden yeni tartışmalar yeni sancılar yaşamasın. Çoğulculuk özgürlük, esenlik, barış içinde Türkiye güzel günler yaşasın. Tüm kalbimle bunu diliyorum."
Kürtçe TV’nin mimarlarından olduğu söylenen AKP Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt’un
“Ahmet Kaya bu dönemde yaşasaydı, Kürtçe kanalın sanat programlarını o yapardı” sözleri
Ahmet Kaya’nın hayatta olmasına gerek yok, AKP Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt,
onu kurulan Kürtçe Tv’de yaşatmak için elinden geleni yapacağını
“Kaya’nın Kürtçe klipleri yayınlanacak. Ayrıca, Kaya’nın yaşadığı dönemde yaptığı açıklamalar ve hayat öyküsünü de kapsayacak bir çalışma planlıyoruz.
Çünkü Ahmet Kaya, bu konuya (Kürtçe’ye) yapılan zulmün anısına yad edilmesi gereken bir isimdir” sözleri
"Vallah ben Apo'yu özledim. Dostlar ben Apo'yu özledim" diye sözde
kürdistan bayrakları altında ve binlerce PKK’lının içinde şarkılar söyleyen Ahmet Kaya yaşasaymış Kürtçe kanalın programlarını o yaparmış!
internethaber(alıntı)

Kürtçe Tv, bölgedeki Kürt kökenli vatandaşlarımıza kültürel jest değil, bölücü unsurlara en büyük taviz olmuştur.
Yakında bütün pkk lılardan özür dileyecekler sizi dağlarda kıstırdığımız için, istediğiniz topraklara bu kadar geç kavuştuğunuz için vs vs Bunun adı hoşgörü olamaz orda dağda mücadele eden bizim askerimiz
Bizde burda pkknın ölmüş propagandasını yapan adamdan özür diliyoruz
Ben tüm şehitlerden özür diliyorum ONLARA LAYIK OLAMADIĞIMIZ İÇİN...

Milletimizin vergisi ile yayın hayatını sürdüren TRT, kimlere hizmet etmeye başladı görün ve aklınızı başınıza alın derin bir şekilde düşünün…
Kürtçe televizyon bölge insanın hakkı taviz değil keşke yıllar öncesi yapılsaydı da bölge insanı terörist pkk destekçisi roj televizyonuna meyil etmeselerdi
Kimse niyet okumasın kimse pkk teröristlerden özür dilemez milletin vergisiyle Kürtlerin de bu ülkede vergi verdiğini unutmayalım

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 09.01.2009, 12:28   #94
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4586 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu ülke satılık değil bu ülkeyi hiç kimsede satamaz kuşkunuz olmasın
Bu ülke elbette satilamaz ama bugün elini veren yarin kolunu verir, bu cok güzel bir ata sözüdür, unutmayalim. Yani alistira alistira. Hepimiz cok dikkatli olmaliyiz.
Alt 09.01.2009, 12:30   #95
seva
Usta Yiğido

[quote=SALIH SU;360411]
Alıntı:
kronick Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

“Anayasamızın 3. Maddesine göre , "Türkiye Devleti ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı şekli kanunda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli Marşı "İstiklal Marşı"dır. Başkenti Ankara"dır"
bu maddeyi degistirmek degistirmeyi dusunmek bile suctur...cumhuriyet tarihinde ilk defa bir basbakanda kürtce konustu.durun siz daha cok sey satacak birileri.anasini aglatacaklar vatanin.kemigini sizlatacaklar yatanin.
elinde yetki olup bu ulkenin zararina calisanlar bu ulkeyi satmak isteyenler bilsinlerki son damla kana kadar milleti devleti bayragi icin savasacak cok yigit var memlekette.bicak kemige dayaniyor yavas yavas türk milleti uyansin artik.
NE MUTLU TüRKüM DIYENE
Bir başbakan İngilizce konuşur Almanca konuşur bilmem nece konuşur ama bu ülkede yaşayan insanların dilini konuşamaz bu nasıl anlayış

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 09.01.2009, 12:31   #96
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4586 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
Kürtçe televizyon bölge insanın hakkı taviz değil keşke yıllar öncesi yapılsaydı da bölge insanı terörist pkk destekçisi roj televizyonuna meyil etmeselerdi
Kimse niyet okumasın kimse pkk teröristlerden özür dilemez milletin vergisiyle Kürtlerin de bu ülkede vergi verdiğini unutmayalım
Kürtler bu ülkede vergi vermiyor aksine kacak elektrik yakiyor, istersen biraz daha iyi arastir. Onlarin yaktigi kacak elektrigi sen ve ben ödüyoruz.
Alt 09.01.2009, 12:32   #97
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu ülke elbette satilamaz ama bugün elini veren yarin kolunu verir, bu cok güzel bir ata sözüdür, unutmayalim. Yani alistira alistira. Hepimiz cok dikkatli olmaliyiz.
İnsan Temel Hak ve Hürriyetlerini teminat altına almak bu devletin görevleri arasındadır

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 09.01.2009, 12:35   #98
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1423 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ibrahimergin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben hassas olan milli duygularımızın bazı gerçekleri görmemizi engellediğini farkettim. Mantıklı bir yol izlemek yerine duygusal veya klişileşmiş slogan tarzında bazı cümlelerin kurulmuş olmasının üzüntüsü içerisindeyim. Allah rahmet eylesin bu ******** teröristler yüzünden onlarca yıldır binlerce vatan evladımız şehit oldular. Hepsi de bu ülke için ve bu ülkenin bütünlüğünü korumak için şehit olmuşlardır. Şehit olanlar arasında ırk ayrımı yapılabilir mi? Çanakkale şehitliğine gittiğimizde dahi şehit olanlar arasında birçok Kürt kökenli vatandaşlarımız mevcuttur. O zamanlar biz bir iken bugün neden kavgalı hale geldiğimizi düşünürsek TRT6 nın kurulma mantığını daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum. Türkiye Cumhuriyeti zamanın gereği ve koşulların buna itmesinden dolayı ulus devlet projesi uğruna birçok vatandaşını üzmüştür. Bu bir gerçektir. Gerçekler üzerinden analiz yapılabilirse var olan problemlerimizin çözüm yolunu daha iyi bir şekilde bulabileceğimize inanıyorum. Şu da bir gerçektir ki sadece etnik bazda baskılar yoktu ve inanışları dahi değiştirmeye kalkılışılmıştır. Bu durum bütün olan vatandaşlarımızın radikalleşmesine ve sinir uclarının hassaslaşmasına neden olarak komşularımızla dahi düşman olmamıza neden olmuştur. Tabii ki iki taraflı olarak birçok hata yapılmıştır. Ama Kürt kökenli vatandaşlarımız ile PKK terör örgütünü birbirinden ayırmak durumundayız. Eğer biz bu ayrımı yapmazsak onları da diğer tarafa itmiş olacağız ki asıl bölünme o zaman gerçekleşecektir. Tarih boyunca korkularının üzerine giderek destan yazmış bir milletin evladı olarak son 200 yıllık süreçte sürekli korkarak ve korkularımıza yenilerek geçirdiğimizin de farkındayım. Korkularımızın esiri olmamız içte ve dışta var olan düşmanlarımzın eline yağ sürmekten başka hiçbir işe yaramamıştır. Bir zamanlar millet-i sadik dediğimiz yani kardeş millet dediğimiz Ermeni lerle şu an kan davası güdüyoruz karşılıklı olarak. Bunun nedeni dış güçlerin nifak tohumlarını bu topraklara ekmesi ve içerde bu tohumları sulayan korkularına yenilmiş Türk ve Ermeni milletidir. Devlet yönetmek ve sorunarı çözmek kolay bir iş değildir. Nitekim Şeyh Edebalı Osman Gazi ye beylik verildiği zaman yükünün ne kadar büyük olduğunu şu sözlerle vurgulamıştır: Bölmek bize bütünlemek sana, keyif bize acz bize yorulmak sana,...hey Osman hey işin çetin yükün ağır....Bu şekilde uzun bir açıklama yapmıştır. Benim demek istediğim şu, yazılanlara istinaen, insanlarımızı radikalleştrecek fikir ve akımların bu topraklara yarar sağlamadığıdır. Bunu sadece bir Türk olarak değil bu toprakların ve Türkiye Cumhuriyeti nin bir vatandaşı olarak söylüyorum. Onlar ayrımcılık yaparken bizde farkına varmadan aynısını yaparak ekmeklkerine yağ sürmekteyiz.
Hepimiz Aynı Topraklar Üzerinde Yaşıyoruz ve Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyız Çünkü

Herkesin Yavruları Aynı Vatan İçin Bu Topraklarda Askerlik Yapıyor ve Evlatlarımız Bu Toprak İçin Can Veriyor...

O Yüzden Böyle Bir Şey Olmasını Ben de İstemiyorum Şahsen... Kürt Bir Anneninde Türk Bir Annenin Yüreği de Aynı Şeylerden Yanıyor...

Benim Söylediklerimi Kürtlere Karşıyım Olarak Algılamayın Dediğim Gibi..

Ben Birlikten Yanayım.

olayı farklı yerlere cekmeyin her kürt pkk değil her pkk kürt değil ama ben kürtce okul ben kürtce kanal istiyorum derse benim için artık PKK'lıdır.birisi Kalkıp bana Kürdistanı Kurucaz Apo' yu da serbest bırakın Sizi Anca O zaman rahat bırakırız diyorsa Üzgünüm ama ben böyle düşünürüm doğal Olarak Her Kürt İyi Şeyler Düşünmüyor
Alt 09.01.2009, 12:36   #99
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kürtler bu ülkede vergi vermiyor aksine kacak elektrik yakiyor, istersen biraz daha iyi arastir. Onlarin yaktigi kacak elektrigi sen ve ben ödüyoruz.
Sanki doguda kaçak elektrik kullanılıyorda memleketin diğer bölgelerinde kullanılmıyor yapmayın be kaçak elektrik memleketin her yöresinde var kimse kimsenin kullandığı elektrik parasını ödemez yapmayın be ne kadar kullanırsan okadar elektrik parası ödersin sana gelen elektrik faturasında buda kürtlerin kullandığı elektrik faturası bunu ödeyeceksin veya kaçak elektrik kullananların faturası bunu ödeyeceksinmi diyor
Bu ülkede gelir elde eden herkesten vergi alınır Türkü Kürdü Çerkezi Lazı diye ayrım yapılmaz

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 09.01.2009, 12:42   #100
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1423 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
doğuda hiç bir kürt elektrik faturası ödemiyor ,vergi vermiyor bilakis her doğum yaptıklarında süt parası bağlanıyor çocuklarına aşı vurabilmek için devlet aşı parası ödüyor çocuklarını okula göndersinler diye eğitim maaşı ayrılıyor tabiri caizsse dananın kuyruğu burda kopuyor neden benim çocuklarım eğitim parası ,süt parası aşı parası almıyor neden ben yüzlerce lira fatura öderken neden gelir vergisi emlak vergisi vs . vergi veriyorum bu ayrımcılık ,taviz değilde nedir ?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil