|
|
#91 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
madımak yetmedi ise, çok memnun kaldınızsa birde kılıçtaroğluna bişey yapın , geçen hafta öğrenci yurdundaki diyarbakırlı çocuklar ucuz atlattı molotof saldırısını,
bu bakış açınız devam ettikçe sivastan bi bk olmaz haberin ola alttaki teşekkürcünüzede bu lafım bu olayı koyduğunuz smileden belli ediyosunuz ölüme ve ona sahip çıkan insanlara bu saygısız yaklaşımları ne zaman değiştireceksiniz allah aşkına, ne dir bu madımak imaları ayıp artık
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#92 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 18:33
Tecrübe Puanı: 653
![]() |
Bir siyasi liderin bir ili ziyaret etmesine dahi tahammülü olmayan insanların demokrasi dersi vermeye haklarının olmadığını düşünüyorum. Yazıların çoğunu okudum çok patavatsız vede rahatsız edici. Evimize yabancı bir misafir geldiğinde bile memnun kalması için elimizden geleni yapmaya çalışırız. Bu saldırı ve hazımsızlık neden acaba.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#93 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
Kimsenin ayrilik ve boluculuk yaptigi yok.buraya bir konu acilmis herkes yorumunu yaziyor.okudugum kadariyla once vatan haric deger kilictaroglu yandaslari isi hakeret ver bel asagigi goturme gayreti icinde. Ne demek bir bk olmaz sen nereden aliyorsun bu cesareti senin gibi kucuk dusunen beyinlerin sayesinde bu millet birbirine dustu.Neye saygi duydunuz ya siz kendi ziyniyetinizin hazirladigi anayasaya bile saygin yok o kadar bolucusun insanlari inanclarindan dolayi asagilamak senin ve senin gibilerin dusuncesi olabilir.madimak olayi sivaslinin yaptigi bir olay degil sivasliya yaptirilan bir olaydir. ama besbaglar katliami bilincli ve kasten yapilmistir her yil madimak olayini hatirlayanlar neden bes baglari hatirlamazlar.kimin kime saygisinin olmadigi acikca bellidir..Guzel sivasimin insanini birbirine dusurme gayreti icinde senin gibi dusunenlerdir.bunu asla unutma.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#94 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#95 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
önce avatarındaki israil karşıtlığından başlayalım sen ortada yokken bu ülkenin antiemperyalist gençleri fkö nün yanında filistin topraklarında israile karşı şavaşıyordu, öyle senin gibi bayrak yakmıyorlardı her cuma uzaktan kumandayla, hani niye cumaları yoksunuz beyazıtta israilin işgali bitti mi ki, o çok sevdiğiniz haması israil kurdurdu bunu bil azgelişmiş aydınım benim, niçin haması destekledi , kuru kuruya dincilikle besleyip büyüttükü, filistinliyi filistinliye düşman etmek için ve bundada görülüyorki bugün israil çok başarılı oldu, sivaslıyı çokda masum addetme hiç mi sivasta olaya karışan yoktu o gün toplanan en az 5000 kişi vardı, şeriat şeriat diye bağıran cumhuriyet burada kuruldu burada yıkılacak diyen, vali istifa diyen nereden geldi bu insanlar nereye kayboldu, hepsimi dışardan tekkelerden kuran kursalarından geldi hadi canım bende sivaslıyım bende o gün oradaydım bende gözümle gördüm olayları an be an , 50 - 100 kışkırtıcı dışında geri kalan bal gibide sivaslıydı, sivas halkı özür dileyip madımağı utanç müzesi yapana kadar bu lanet sürecektir bunu böylece bilesin sayın bilal köse kardeş
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#96 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
gitsin gitsin ...onun gibi çokları geldi geçti
inadına EVET EVETTTTTT
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#97 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2254
![]() |
Alıntı:
Saldırı yapmdım şükür hazım problemim yok fakat bunları daha çok kılıçdaroğlu zihniyeti yaşıyor tıpkı baykal gibi (Saldırı ve Hazımsızlık)... Bugüne kadar ülkenin sırtından geçinen hortumlarını kızgın fil edasıyla devletin gölüne batıran yedi ceddini ssk lı ve meslek sahibi eden her türlü şaibeli işte ismi geçen bu zihniyetin taşeronlarına Sivas'ta park alanı yoktur.Bunu her seçim döneminde zaten Sivas gösteriyor ki 12 Eylülde açık ara gösterecek yine.Yani boşuna kürek çekmeye gerek yok zira Sivas'ta denizde yok ![]() Ayrıca yazılarımın çoğunu okuyun yada azını benim için farketmez benim tarzım bu eleştirme hakkınız yoktur tıpkı benim sizi eleştirmediğim gibi ! Alıntı:
![]() Konu barikat58 tarafından (16.07.2010 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#98 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstünlerin hukukundan,hukukun üstünlüğü için evet..
|
|
|
#99 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1386
![]() |
Alıntı:
Bir davanın niteliğinin ''dava''cının davet ediş tarzıyla yakından ilişkili olduğunu düşünüyorum. Yüce davalara ''süfli'' davet yapılmaz.
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#100 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1241
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşgelir, sefa gelir, olayın siyasete dönmesi garip, yani adamın Sivas'a gelmesi haber olan referandum ya da madımak olayı değil... Bunun yanında Deniz Baykal'a demedik laf bırakmayanlar şimdi de Baykal'ın değişmesinin ABD'nin işi olarak görüyor, siz muhalefete mi muhalefetsiniz yoksa iktidar yanlısımızınız anlayamadım...Kimlerin ABD ile ne gibi ilişkileri olduğunu bu halk çok iyi biliyor...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|