|
![]() |
#1 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Fatihmd Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2013 09:20
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
![]() Alıntı:
Zekeriya BEYAZ ismini duyanca öncelikle aklımdan tüm komedyenler geçiyor nedense.
![]() |
![]() |
#2 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bilgili kişi mi???? O sadece nasıl reyting yaparım, nasıl reklamım olur onun düşüncesinde... O sac ekmeği gibi bir adam her tarafa dönüyor... Ben sana bilgili kişiler söyleyim Hayrettin Karaman, Cevat Akşit, Ahmet Şahin git bunların düşüncelerini öğren öyle gel... Burada aklının ermediği şeylere ahkam kesip fetva verme... Benim sana saydığım üç isimden ikisi Türkiye'de fetva makamındalar (Cevat Akşit ve Hayrettin Karaman)... Senin bilgisizce yorum değil onların ki veya bize bilgili diye sattığın adamlarınki gibi değil... Kur'an tefsircileri onlar... Umarım tefsir ne manaya geliyor onu biliyorsundur...
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 689
![]() ![]() ![]() |
![]() biz yöneticilerinizi biliyoruz.ülkenin ortak şirketleri özelleştirir-israil-dubai gibi ülkelere bizim topraklarımızı satar...amerika ya mutlak itaat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bilip bilmeden konuşmayın herşeyin bahanesi olmaz ayetler nette açıklanmış ancak anlayana siz kendinizce bişeyler yazıp veya yazarların yazdıklarıyla şu doğru bu doğru diye kendinizi kandıryorsunuz akıl sahibi insan yorumlara bi takım yazarların yazısı ekleyip doğru mu yanlış mı hiç aklınıza gelmiyor değil mi bi araştırın kuranla bağdaşmayan yazıları ekleyip milletin kafasını karıştırıp dininden uzaklaştırıyorlar amaçları bu yazılardanda belli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() abircan her zaman saygı duyduğum bir kişi..ama hürriyet gibi bir gazeteyi kendine referansa yapması,türbala ilgili olumsuz düşünceleri benim ve sitenin gözünde syagı ve prastij kaybından başka bir şeye yaramayacaktır..
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Dağcı Şuan
![]() Son Aktivite: 23.08.2014 12:23
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
![]() Uzun zamandır bu siteye girmemiştim.
Alaattin Bey, size sivasspor.com'dan dolayı bir sempatim vardı. Ancak savunduğunuz hatta alıntılarını yaptığınız malum gazete haberlerinden dolayı size karşı olan düşüncelerim 180 derece değişti. * * * Arkadaşlar; Allah'ın ayetleri ve Peygamber'in sünneti bizim için bir ölçü ve kuraldır. Benim düşüncem şöyle; bu konuda ben böyle düşünmüyorum şeklinde bir yorum yada davranış insanı küfre götürür. Dikkat etmek lazım. Bu arada TBMM Genel Kurulunda, üniversitelerde başörtüsünün serbest bırakılmasını öngören Anayasa'nın 42.maddesindeki değişiklik tekilifi kabul edildi. Hayırlı olsun...
![]() |
#7 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Dağcı Şuan
![]() Son Aktivite: 23.08.2014 12:23
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
![]() Provokasyonlara dikkat!
Çatışma çıkmaz, merak etmeyin. Halkın %80'i bu yasağa karşı.
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() yasaya alkış yaaaazaa [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 689
![]() ![]() ![]() |
![]() bn türbanlılara saygı duyuyorum.sadece bu üniv.tede istemiodum.siz beni vatan haini ilan ettiniz.TEŞEKKÜRLER SİVASLİLAR.NET SAKİNLERİ..
AYRICA YASA ÇIKTI DA BİDE BUNUN kazanması var bakalım görcez.... türbanlı insanlarıda sewmiyorum doğrusu .Amaç saç örtmekse Atatürk şapka kanunu çıkarmış... Şapka takmak zor mu geliyo..bunun cevabı gelirse sewinirim..demekki işin içinde başka şeyler var..babaanemizin yemenisini türbanla karıştırıyolar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]() |
|