|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Kürt Sorunu Varmı? | |||
Var; Direk Çözülmeli |
![]() ![]() ![]() ![]() |
87 | 47,54% |
Yok |
81 | 44,26% |
Bilmiyorum |
5 | 2,73% |
Diğer (Açıklayın) |
10 | 5,46% |
Katılımcı sayısı: 183. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ben Kemalzim var diye iddia etmiyorum Kemalizm diye birşey yok Kemalizme inamıyorum Benim ideolojilerle işim olmaz ideolojiler insanların başının belasıdır Kominizm Faşizm Kapitalizm vb izmler bütün izmlere karşıyım var yada yok beni ilgilendirmez benim var dememle Kemalizm var olmaz yok dememlede yok olmaz Ben hertürlü izmlere karşıyım varsa Kemalizmede karşıyım Kürt sorunu bilmem ne sorunu herne sorun varsa bizim ülkemizde Demokrat Sosyal Laik Hukuk olamaynaların zihniyetidir İnsanlar yaşadıkları yerde temel hak ve hürriyetlerini rahatça kullanmalaıdır devlet bu millet için vardır keşke Özal zamınında insan temel hak ve hürriyetleri rahatça kullanılsaydı geç bile kalındı Türkiye büyük devlettir kimsyede taviz vermez
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seva
İnşallah benim gibi güney doğuyu iyice gezmeye fırsat bulursun..İnanmak için görmek lazım değil ama sen illa görmem lazım diyorsun..O zaman git ve de gör! ![]() Gurbetsokakları Ak Partiye Chep'ye oy verenler tamamen bilinçli seçmen mi.? Ama Ak partiye oy verdiğin an sağcısındır..İster bilinçli ver ister bilniçli verme.. Kaldı ki amacı çok tehlikeli olan ve bu amacı herkes tarafından alenen bilinen bir partiye yüksek oranda oy vermenin makul görünen bir tarafı olamaz!Öğretmemişler demek.. Ha Sivas'ta hiç öğretmen açığı yok köylerin hepsinde süper modern okular var ama oralarda yok ..Sivas'ta stalini öğretiyorlar, ya da CHP'yi falan ama oralarda öğretmiyorlar mı* ![]()
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1457
![]() |
![]() SEVA kardesim;Almanya eyalet eyalettir her yerinde ayri kanunlar ve yasalar uygulanir,bazi bölgelerdede valiler yasakladi ve mahrumuz tamammi!
avrupanin ve amerikanin dayatmalarina o kadar taviz verdiki türkiye halada vermeye devam ediyor!
![]() |
#4 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Kemalizm, Atatürkçülük ya da Atatürkçü Düşünce, Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünce ve uygulamalarıyla ortaya koyduğu amaçlar, ilkeler ve gerçekleştirdiği devrimlerdir. Türkiye Cumhuriyeti de, anayasasında belirtildiği gibi, özellikleri ve uygulamalarıyla Atatürkçülük doğrultusunda hareket etmişti.[1] Kemalizm; temel ilkelerini Atatürk’ün belirlediği, Türk ulusunun, akıl ve bilimin yol göstericiliğinde ileri bir toplum olarak çağdaş uygarlık düzeyine erişmesini[2], tüm insanlığın içinde bağımsız, eşit ve şerefli bir biçimde yer almasını amaçlayan bir düşünce sistemidir. Atatürkçülük olarak da adlandırılan bu sistem, Türk toplumunun gereksinim ve isteklerinden doğmuş; devlet yaşamına, düşünce yaşamına, ekonomik yaşama, toplumun temel kurumlarına ilişkin gerçekçi düşünce ve ilkeleri içeren tümden bir ulusal çağdaşlaşma, değişim ve dönüşüm modelidir. "Kemalizm" terimi 1930'larda kullanılmaya başlanmıştır. 1934'de Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Türk kültürü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni tanıtmaya yönelik olarak La Turquie Kemaliste (Kemalist Türkiye) dergisini yayımlamaya başlamıştır. [3] Mustafa Kemal'in kurduğu bu düşünce sistemi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 9 Mayıs 1935’te toplanan IV. Kurultayı'nda kabul edilen 1935 Programı’nda da "Kâmalizm" olarak geçmiştir[4]. Sen bu saçmalıklara nasıl inanıyorsan bende öyle inanmıyorum....
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] CANDA ÖZÜR OLMAZ... Konu seva tarafından (22.05.2009 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 994
![]() |
![]() Sizi saçmalıklarınızı görmezden gelemiyeceğim. Bir şeyi idda ediyorsan bununda açılımını yapmak zorundasın kemalizm yok demek ne demek ? Zaten senin gibi düşünen insanların böyle şeylerden haberdar olması çok zor ve güç. İnsan saygı görmek istiyorsa saygı göstermek zorunda buda dip notum !!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1457
![]() |
![]() Gurbetsokaklari kardesim;ben asla ön yargili olmadim görünen köyle klavuz istemez!
biz türklerin ve diger islam ülkeleri kardeslerimizin potansiyel teröris gösterilmeleri ise sadecebir uydurma köprüdür. Bu siyaset üzerindenhristiyan alemi emellerini gecirebilsin,Eu.yada bunun icin alinmiyoruz. Hiristiyan olmadigimiz icin(islam.dinini tehlike din olarak görüyorlar avrupada insanlar din degistirmeye basladigi icin cok secilen din ise islam dini )bu 1400 yüzlü yillardan beri korkulari!ülkemizdede asimile edilmedi kürt vatandaslarimiz öyle olsaydi o kadar sinemada siyasette ve sanatta kardeslerimiz var onlar olmazdi!Ayni avrupaya ilk gelen türkler gibi kabuklarindan cikmalari cevreye alismalari bayagi bir zaman almisti,ama bu kardeslerimiz asirlardir aramizda neden acilma egilimi gösteremediler!?gösterme ögretme cocuklara yapilir yetiskinlere ne yapilacakta ögretilecek ?akli mantigi yüce Allah bosuna vermemis cehaletide okumadan asilabilen yollari var insanin icindeki vicdani ve mantigi.Hic bir sey bilmeyen bu insanlarimiz kalkip bilmem ne kadar oy verip DTP.yi secmesini biliyorlar ne icin ?zorlada kimse oy vermez öyle yalanlarada karnimiz tok bizim.verilen bölgeler belli kritik bölgeler avrupa türkiyeye dayatiyor özerklik diye;Türkiye devleti aciz olmus gibi dayatmalara karsi gelmiyor resmi dilimiz türkce oldugu halde kalkip birde k.din bilgisi k.tv. radyo yok kürdoloji dali vs.vs.resmen cifte standart degilde ne?bizmi onlara ayak uyduracagiz ?yoksa bu ülke icinde yasayan her toplulukmu tc.ayak uyduracak? kim kimden davaci ?kim kime düsman?neden baska halklarimiz bas kaldirmiyorda sadece bunlar?ben sadece sunu diyorum;Tarih tekerrürden ibaret basi ceken yine avrupa yanindada amerika siz tartisin ben tartismayacagim bekleyip görecegim ömrüm yeterse ?hadi hosca kalin saglicakla...!
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1452
![]() |
![]() KÜRT SORUNU OLMADIĞI İÇİN Mİ 20 YAŞINDA HAYATININ BAHARINDA GENÇLERİ TOPRAĞA VERİYORUZ,KÜRT SORUNU OLMADIĞI İÇİN Mİ BİR GECE DE KADIN ÇOÇUK 45 KİŞİ ÖLDÜRÜLÜYOR,KÜRT SORUNU OLMADIĞI İÇİN Mİ GÜNEYDOGU GAZİLERİMİZ TEKERLEKLİ SANDELYEYE MAHKUM,KÖR,SAKAT OLARAK YAŞAMINI SÜRDÜRÜYORLAR.
KISACASI OLAYIN NERESİNDEN BAKARSAK BAKALIM KÜRT SORUNU VAR!... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1208
![]() "BİZİM DİLİMİZLE, KÜLTÜRÜMÜZLE, BAYRAĞIMIZLA, KÜLTÜRÜMÜZLE YAŞAYAN HERKESLE BİZLER KARDEŞİZ"
MAREŞAL GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1353
![]() |
![]() kürt sorunu yoktur sorunlu kürtler vardır..
kültürel bazı açılımlar yapılabilir ama bu sadece kürtler için değil bir laz da kürt de çerkez de tarihini kültürünü bilebilir. zaten ailede öğretiliyor bunlar.. hakkariye tunceliye inanın iç anadolunun bir çok şehrine akmayan paralar gidiyor..onlar ne yapıyor belediye eliyle esnaf eliyle pkk ya haraç veriyor...neymiş devlet ne yapsa göz boyamak için yapıyormuş keşke yozgatta da o imkanlar verilse de göz boyamak için verilse.. ülkemi seven insan gibi yaşar sevmeyen de defolur gider..
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Goramaz
Tunceli'de 2 yıl hizmet vermiş birisi olarak oralardan,insanların devlete,askere polise bakışından bahsedebilirsin biraz.. ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
Sorunu Belediye Çözsün, Demekle Olmuyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 28.10.2008 15:46 |
AKŞAM ÇERKEZİN KAHVESİNE GİDEN VARMI | ABDULLAH DUMAN | Organizasyonlar | 7 | 17.09.2008 16:36 |
-->Sizce, başörötüsü sorunu için referanduma mı gidilmeli, Meclis mi çözmeli?(ANKET) | ceylankimya | Arşiv | 5 | 05.02.2008 16:58 |
KÖYDES PROJESİ İLE SU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR | SEMİH-58 | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1 | 14.09.2007 15:57 |