|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gatwt güzel bir ornanizasyon olmuş... Emeği geçen herkese teşekkürler.... Bu arada 1. olan otomobilin içi harika....
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4589
![]() |
Anadolunun bütün renkleri bu güzel organizasyonda buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Almanya da yaşayan Türklerin bir araya gelerek düzenledikleri bu organizasyonla Türk-Alman dostluğuna da katkı sağlanarak gurbetçilerimizin her alanda olduğu gibi Tuning alanında da başarılı olabileceği kanıtlandı. Türk ve Alman gençleri birlikte otomobilleriyle organizeye katıldılar ve organizede güzel saatler geçirirerek yeni dostluklar edindiler.
Bende Anadolutuning tbrik ederim
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RaZZcE Şuan
Son Aktivite: 18.01.2011 12:17
Tecrübe Puanı: 827
![]() ![]() ![]() |
bende ordaydim..
cok güzeldi ve cok güzel tuning arabalari vardi bayagi eglenceliydi ![]()
|
|
|
#14 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 811
![]() ![]() |
Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Çok hoş bir ortamda mükemmele yakın bir organizasyon olmuş. Tam mükemmel değil ama...! Neden tam mükemmel değil : Çünkü, oradaki köftelerden bir paket yaptırıp da, şu garibim sönmez' e de kargolu bir servis yapmayı akıl edememişsiniz...! ![]() Olmaz böyle şey, organizasyonun bana göre en önemli eksiği bu...! Bir diğer eksiklik te : Rüştü gardaşımın bıyıkları...! Yahu gardaşım needdin o caanım burma bıyıkları yaa..? ![]()
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 828
![]() ![]() ![]() |
Bu oraganizasyonu gerçekleştirenlerden emeği geçenlerden Allah razı olsun Sivas ve Anadolu adını heryerde gururla taşıyan gururla taşıyan herkezden Allah razı olsun ne kadar teşekkür etsek azdır...
Ve birinci olan araba gerçektende harika...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|