![]() |
#4231 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() GÖKHAN GÜNEY -ARTIK GELSENEEEEEEEEEEEE
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() YA ÖLÜMSÜN
YA DÜGÜN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ferdi tayfur
Bilmece gibisin. Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum Söyle ne oldu sana acı çektiriyorsun Olmayacak sebepten isyan ettiriyorsun Seni sevmekle çok kabahat ettim bilirim Sana olan aşkımı nasıl ele veririm Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum Bir an mutlu ediyor her gün öldürüyorsun Nedir bilmem maksadın eli güldürüyorsun Daha ne istiyorsun Gönül sarayımı sen viran ediyorsun Bir dünya yaratmıştık biz ikimiz için Mutlu günlere seninle mesut günlere Kırıyorsun kalbimi hiç düşünmeden Yazık boşyere sevgilim, inan boşyere Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Gizli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sustu dudaklarımda yürakte feryat Bi gelsen sarılsan seviyorum desen Ölürdüm sevinçten kollarında ben İnanmam inanmam duyduklarıma Uzaksın tuzaksın yasaksın bana Korkama söylemem adını kimselere duyurmam Sen bile bilmeyeceksin ömrün boyunca Sadece bu şarkıyla söylenecek dillerde Bu gizli sevda Adın iki hece dudaklarımda mühürlediğim Gözlerin gece yüreğimde çakar şimşeklerin Sanki bilmece çözmeye cesaret edememki Deli bu sevda (şiir) Korkama söylemem adını kimselere duyurmam Sen bile bilmeyeceksin ömrün boyunca Sadece bu şarkıyla söylenecek dillerde Bu gizli sevda bu gizli sevda..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Sira daglar Sira sira daglar gibi yollarima dizildin selvi boyun ile hep karsimda suzuldun be zalim suzuldun kara kaderimmisin su anlima yazildin beni hasretinle aglattigin gel gel gel yeter beni yoklugunla soylettigin gel gel gel yeter bir gorunup bir yok oldun gozume esir ettin isven ile nazina inanmazsan yeminime sozume sen sevme sevdigimi bil yeter guvenmezsen yeminime sozume sen sevme sevdigimi bil yeter gonlumun isyani dondu sevgiye yasamam belki de cikmam seneye sevenlerin cektikleri cileyi dosta degil dusmanima sor yeter asiklarin cektikleri cileyi mecnun ile leyla'sina sor yeter oksayip sacini seni sevmeden bir gun olsun mutluluga ermeden gocersem dunyadan son bir defa gormeden dua etme basucumda dur yeter cicek atma mezarima gel yeter gel yeter buda bana yeter, yeter....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Navigator
![]() Ferdi tayfur
Ben biterim. Alışsamda dünyanın her kahrına Katlanamam hasretinin narına Ne olursun acı ekme bağrıma Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim Kuşku duymaz iken bir an sevgimden Nasıl çıkarayım içimden Yaralama bu kalbimi derinden Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim.........! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Icim YANAR Hani en sevdiğini kaybettiğinde İçin yanar yanar yanar yanar ya... Ben de seni kaybettim ağlarım şimdi İçim yanar yanar yanar yanar ah Ben senin hasretine alışamadım İçimdeki kavgamla barışamadım Uçup gitti mutluluk kavuşamadım İçim yanar yanar yanar yanar ah Canım yanar yanar yanar yanar ah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Navigator
![]() Kivircik Ali Canimin ici Al Bu Yüreğim Al Senin Olsun Sensiz Taşıyamam Canımın İçi Sende Doğdu Bu Can Sende Son Bulsun Sensiz Yaşayamam Canımın İçi Şu Garip Gönlümün Muradı Sensin Divane Gezdiğim Sebebim Sensin Dört Mevsim Yeşeren Can Dalım Sensin Sensiz Tutunamam Canımın İçi Sen Gözümün Nuru Sen Yürek Sızım Sen Alın Yazım Canımın İçi Gülüm Bu Sevdaya Düştüm Düşeli Dermanım Bilmişim Senin Derdini Yüreğim Aşkını Sılası Bildim Sensiz Barınamam Canımın İçi.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ***Ebru Yasar _Yigidim
![]() |
#4240 |