|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bana bu mesaj mail olarak geldi cok güzel buldugum icin sizlerle paylasmak istedim
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4586
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 929
![]() |
Adamın bir her zaman yaptığı gibi saç sakal tıraşı olmak için berbere getti.Onunla ilgilenen berberle
güzel bir sohbete başladılar.Değişik konular üzerine konuştular.Birden ALLAH ile ilgili konu açıldı.... Berber: Bak adamım ben senin söylediğin gibi ALLAH'ın varlığına inanmıyorum... Adam: Peki neden böyle diyorsun? Berber: Bunu açıklamak çok kolay.Bunu görmen için dışarıya çıkmalısın..Lütfen bana söylermisin..Eğer ALLAH olsaydı bu kadar sıkıntılıinsan bu kadar perişlan insan aç sefil kişiler,Terkedilmiş çocuklar zulme uğramış insanlar,vs.her türlü olumsuzlakları saymış..ALLAH olsaydı bütün bunların olacağını sanmıyorum.Adam bir an durdu ve düşündü ama gereksiz bir tartışmaya girmek istemediği için bişey demedi.Berber işini bitirdikten sonra adam dışarıya çıktı.Tam o esnada caddenin karşısında bir adam gördü adamın saçı sakalı uzamış birbirine karışmış.Belliki adam tıraş olmayalı epey zaman geçmişdi.Adam berberin dükkanına geri döndü. Adam: Biliyormusun dedi berbere bence berber deyi bişey yok.. Berber: Bu nasıl olabilirki ben burdayım ve berberim.. Adam: Hayır yok çünkü eğer berber olsaydı caddede yürüyen saçı sakalı uzamış adamlar olmazdı dedi. Berber: Hııııımmm Berber var ama o insanlar bana gelmiyorlarsa ben ne yapabilirimki dedi. Adam: Kesinlikle doğru!İşte püf noktası bu, ALLAH var ama bu ona gitmeyen insanların tercihi..İşte dünyada bu kadar acı ve keder olmasının asıl nedeni bu...İnsanlar ALLAH'a gitmiyor..ALLAH!ı hatırlamıyor ondandır..
|
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kişilere herzaman örneklemelerle anlatımlar çok daha etkili olmuştur, tabiri caizse kendi silahıyla karşıdakini vurmalıyız.
Hikaye için teşekkürler...
|
|
|
|
#5 | |
|
Yasaklı
Engin58 Şuan
Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 925
çok dogru sonsuz tşk ler
_____________________ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 989
emeğine sağlıklar..................... ....
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|