|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 1. Modeminizi kapattiginizda icinizde bir burukluk hissediyorsaniz;
2. Defterinizdeki tum adreslerde @ varsa; 3. Internet erisimi olmadigi icin annenizle haberlesemiyorsaniz; 4. Telefon faturaniz 2 sayfadan fazlaysa; 5. Esiniz resti cekip "Hayir, bilgisayar yataga giremez!" dediyse; 6. Bilgisayar masanizin sandalyesini bir klozetle degistirmeyi dusunduyseniz; 7. Gulumsediginizde basinizi yan ceviriyorsaniz; :-) 8. Esiniz devamli olarak evlilikte iletisimin onemini vurguluyorsa ve siz de bunun uzerine kendisine yeni Bir telefon hatti ve modem aldiysaniz; 9. Kelime islemcinizle birseyler yazarken her noktadan sonra "com" yaziyorsani****** 10. "0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,. .." diye sayiyorsaniz; 11. Ruyalariniz 256 renkse; 12. Uyumaya calisirken sleep(8*3600) diye dusunuyorsaniz; 13. Asansore bindiginizde gitmek istediginiz kata ait dugmeyi cift tikliyorsaniz. Bu internet işini biraz fazla abartmışsınız demektir ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() ş.usta Şuan
![]() Son Aktivite: 19.12.2013 18:03
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() 5. Esiniz resti cekip "Hayir, bilgisayar yataga giremez!" dediyse;
13. Asansore bindiginizde gitmek istediginiz kata ait dugmeyi cift tikliyorsaniz. kardeş eline sağlık çok güzel bunlar bana hitab ediyor. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() asi_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 19:36
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() bağımlılık yapıyor pc ve net saat 5e 20 var neredeyse sabah olacak ama ben hala pc başındayım akşam 7 de oturmuştum pc başına zaman ne kadarda çabuk geçmiş yaaaa fark etmiyorum bile galiba bende abartıyorum dikkat etmem gerekiyor....!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
![]() Alıntı:
Pc ye bu kadar bağımlı olmamak gerekir ne zaman bırakacağını iyi ayarlamak gerekir aksi durumda ciddi rahatsızlıklara neden olacaktır Başta gözler olmak üzere ciddi rahatsızlıklar diğer deyimle ANKSİYETE (KAYGI)BOZUKLUKLARI bu rahatsızlık gercekten ciddi bir rahatsızlık hafızası karışmış Cep telefonuna benzersiniz Beyin vucudunuzu değil vucudunuz Beyninizi yönetir duruma gelirsiniz.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 13. Asansore bindiginizde gitmek istediginiz kata ait dugmeyi cift tikliyorsaniz.
genelde oluyor ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|