|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Sivas Türküleri Sivas Türküleri Paylaşım Köşesi |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#7 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman Nazelim Nazelim
Aman nazelim nazelim Nazelim dünya güzelim Malamayı doldururken Elinde galmış gözerin Amanın böyle olur mu Gardaş bacıyı vurur mu Güz gününün tamaşası Bu zaman gelin olur mu Eğri bağlardı başını Mıstantik açmış döşünü Gafil ölüm aldı deyi İncitmemiş gardaşını Aman n'orek aman norek Tabancayı yola vurak Ben gizimi gelin ettim Kendi yakın yolu ırak Aman nurettin nurettin Giz keziban sen m'ogrettin Gavurunan harp mediyor Gara ciğeri doğrattın Sabahınan gaydım yükü Nazelim de olmuş türkü Muradını alsın deyi Kurutmuşlar altın börkü Medine Köseoğlu Şarkışla Sivas, Şarkışla, Kaleköy'e aittir. 22 Ekim 1991 tarihinde İhsan Öztürk tarafından derlenmiştir.
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|