|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Sivas’ta tamamlanacak tesislerin toplu açılış törenini yapacağı belirtilirken, bu kapsamda Atık Su Arıtma Tesisi, Toplu Konutlar, Paşabahçe, yol, okul ve sağlık ocağı açılışları gerçekleştirilecek.
Bu açılışların yanısıra Pazar günü saat 14.00’de Hükümet Meydanı’nda Sivaslılara da seslenecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra aynı gün Ankara’ya dönecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Üyelik Tarihi: 06.11.2005
Yaş: 47
Mesajlar: 1.997
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sayın Erdoğanın dönemi SİVAS için önemli atılımlara imza atılan bir dönem oldu,teşvik kapsamına alındı,Sayın Abdullatif Bey SİVASiçin bayağı çalıştı ve çalışıyor o yüzden SİVASa hizmette bulunan kim olursa olsun baştacıdır.
Sayın Erdoğana bu hizmetlerinin paralelinde SİVASa hoş geldiniz diyorum.
__________________
๑۩۞۩๑ TÜRKiYE ๑۩۞۩๑
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() elbeyli09 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.05.2011 15:45
Üyelik Tarihi: 08.07.2006
Yaş: 64
Mesajlar: 24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() SİVASLILARIN SAYIN BAŞBAKANIMIZI GÜZEL AĞIRLAYACAĞINDAN EMİNİM,HOŞ GELDİ SEFA GETİRDİ,AYDINDAN SİVASA VE SAYIN BAŞBAKANIMIZA SELAM OLSUN
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
Bilmiyorum5 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2010 15:36
Üyelik Tarihi: 13.09.2006
Yaş: 37
Mesajlar: 48
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() UMARIM YINE PROVAKSYON YARATMAYA CALISIP SIVAS HALKININ ADINI KOTUYE CIKARMAYA CALISMAZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 552
Tecrübe Puanı: 806
![]() |
![]() Sözde değil,özde demeçler vererek adımlar atsın RTE.İlk öncelikle SİVAS'lı hemşerilerimizide ilgilendiren,Türk çiftçisi,Türk hayvancılığı,Türk sanayiceleri için acil bir paket hazırlanmalı bunu meclis'de onayladıkdan sonra halkın karşısına geçmelidir.
Türk eğitim sektörü ölmüşdür,keza gençlerimiz eroin başta olmak üzere alt kültürün bütün kötü örnekleri ile karşımızda duruyor,Devlet istatistik ensütüsü tarafından masa başında açıklanan sahte enflasyon rakamları ile halkımız kandırılıyor,zira esnafımız,işcimiz,memurumuz, bir yıl öncesine göre evlerine giden harcamaların bir muhasebesini yapdığında ortaya çıkıyor.Artık bir çalışanımız hatta esnafımız bile eskisi gibi bir aylık periyotta kazandığı paranın muhasebesini yapamaz oldu, nitekim aldığı maaş veya harcayacağı para ayın son üç günü biterken, ne yazıkki şimdi daha işcimiz memurumuz eline para geçmeden borç batağına düşmüş durumdadır.Esnafın içi kan ağlıyor,vergisini ve diger sorumlu olduğu ödemeleri günü gününe yaparken ne yazıkki kendisi için hiçbir atılım yapılmış degil,uzatmaları oynuyor,yakın bir zamanda memleketimde kepenk kapatmalar kaçınılmaz bir gerçekdir. Bunlarında ötesinde ulus devlet kavramımıza ters yönde,parlementomuz tarafından alınan kararlar doğrultusunda,Yüce TÜRK halkının teminatı olan,Milli varlıklarımız,üç beş kuruşa başta İngiliz bayraklı ama altında Yahudi kuruluşu olan firmalara peşkeş çekiliyor.(Demirbank-HSCB\Garantibank-FORTİS\Telsim-vadofon\) ilk başta bunlar olmak üzere satışları tamamlanmış olup,Telekom başta olmak üzere,Petrollerimiz ve bir çok doğal varlıklarımızın pazarlanması öngörülüyor. Sahte beyanlar,yalan demeçler ile güllük gülüstanlık bir tablo çiziliyor.Hiç sanmayın,başta esnafımız olmak üzere,memurumuz,işcimiz, Kredi kartı ile beraber borç batağında,yarınlarımız ipotek altında,eğitim sektörümüz ölmek üzere can çekişiyor,Halkımız,başta basın olmak üzere empoze edilmeye çalışılan,köşe dönme,zengin olma politikaları ile vurdumduymaz bir hal almış,Genç kızımız kimin kucağına atlarsam zengin olurum,kimi kafalarsam garantim olur düşüncesinde. Pazar günü açılışlar yapılacak,sanırım 3-4 yıl kadar evvelde 400 kadar ilimizde toplu açılış yapılmışdı,Aradan dört yıl geçdi, ne kazandı benim esnafım, ne kazandı benim halkım,Ya ben bişe göremiyorum yada İlimizde ihraç olarak yurt dışına- yurt içine, tırlar ile mal gidiyorda benim haberim yok. ilimizde açılış yapmadan evvel kanunlar ölçüsünde uzun vadede kararlar alınmalı, bunları hayata geçirilmesinin fizibilite çalışmaları, üniversitelerimiz aracılığı ile testten edilmeli, ondan sonra hayata geçirilmelidir. Biz 40 yıl öncesinde başta bizim ilimizde olmak kaydı ile kamyon tekerlekleri içine beton atarak, sözde temel atanları çok gördük. İnşallah ben yanılırım,SİVAS halkım kazanır.
__________________
.............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() ![]() Fatih Bayrak Şuan
![]() Son Aktivite: 24.01.2011 12:07
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 87
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Sivas ve Sivas´li icin bir sey yapan kim olursa olsun
Allah razi olsun.
__________________
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2012 15:55
Üyelik Tarihi: 19.03.2007
Yaş: 60
Mesajlar: 114
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2012 15:55
Üyelik Tarihi: 19.03.2007
Yaş: 60
Mesajlar: 114
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() yAW aslında suç biz sivaslıların. ellerindeki değperlere de sahip çıkamıyoruz. duyduğuma göre karayollları v.s bi kaç kuruluş sivastan taşınacakmış. Bu demektirki sivaslılar yine açlığa işsizliğe mahkum edilecek. Bizim zaafımız nedir biliyormusunuz. Dini, milli duygularla en kabadayı milletiz. İşsizliğimizi,açlığımızı görmeyiz ama bize dinii,milli duygularla yaklaşan bir eli yağda bir eli balda ,çocujklarına şirketler açıp devlet ihalelerine girerek ( ki burada devlet ihalelerinden alacakları para biz halkın parası ) devletten milyondlarlarına milyon dolarlar katanların söylemeleriyle deliye dönüyoruz ve helal olsun size diyoruz ,adamların para kazanmasından övünüyoruz. ne ilginç değilmi. adamlar bizim sırtımızdan para kazanıyorlar biz se helal size sivas sizinle gurru duyuyor diyoruz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2012 15:55
Üyelik Tarihi: 19.03.2007
Yaş: 60
Mesajlar: 114
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bu arada ANKARA ULUSTA ki bombalı saldırıyı nefretle kınıyorum. terörü insanlıktan nasibini almamış kendini insan sanan yaratıklar yapar. Evet İNSANLIK ZOR ZANAAT.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() elbeyli09 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.05.2011 15:45
Üyelik Tarihi: 08.07.2006
Yaş: 64
Mesajlar: 24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() mesaj alınmıştır,son iki yazıları okudum,anladım ki sivas ve sivaslıdan hiç bir şey olmaz,boş laf hep muhalefet,biz türk milleti olarak geçmişimizi 21 günde unutan insanlarız,3 lü koalisyonu ne çabuk unuttunuz cebinizdeki paranın bir günde eridiğini,esnafın alacağın mala % 50-60 faiz uygulayarak sattığı malı sabit gelirli insanların daha fakir parası olanın daha çok faiz ve rant elde edildiği günleri çabuk unuttunuz, boş verin bu ifadeleri siz ,sivas ta taş üstüne taş koyandan allah razı olsun derim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|