|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Yiğido
![]() fatihada58 Şuan
Son Aktivite: 11.07.2014 21:11
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
Herkese meraba öncelikle.Sivasın tanıtımı adına ne yapabiliriz diye düşnüp duruyordum.Sonunda şöyle birşey buldum.Biliyorsunuz Türkiyede dizi ve sinema filmi sektörü hızla gelişiyor.Sinema ve dizi sektöründeki insanlar harıl harıl uygun mekan aramakta ve çoğunda elleri boş dönmektedir.Benim acizane fikrim Sivasta kalıcı bir sinema ve dizi mekanı oluşturmak.Hepimiznde bahsettiği gibi Sivasta 1231 köy var bunların içinde elbette bu iş için uygun bir köy inşaa edilebilir.Ayrıca bir kaç tane daha düşüncem var.Siz değerli GARDAŞLARIM sivasın tanıtımı için aklında düşünceleri varsa yazınız lütfen.Tabi bu benim basit bir düşüncemdi eminim sizlerin daha güzel fikirleri vardır.Yazarsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas için düşünülen her fikir değerlidir.Son yıllarda özellikle dizilerin anadolu
şehirlerinde çekilmesi adet halini aldı,bu pastadan niçin şehrimizde pay almasın ki...Ancak Sivas'ın filim piyasına uzak olması ve ulaşımın zor oluşu bu konun zorlukları,yatırım gerektiren riskli bir alan ...
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
ayrıca sivasta jön çok çıkar, yapımcılar şaşırlar
![]()
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19
Tecrübe Puanı: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakikatende güzel fikir ancak yapımcılara bunu benimsetmekte önemli bunun içinde yardımcı fikir ve çözüm yollarına ihtiyacımız var,ben şahsen güzel ilimiz SİVASın kazançlı çıkacağı her fikre saygılıyım ve destekçisiyim.
|
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() ahmet kaya 58 Şuan
Son Aktivite: 08.02.2014 17:11
Tecrübe Puanı: 729
![]() |
Cahar kardeşimin uzaklık, ve ulaşım problemi olduğu fikrine katılamayacağım. Bence önemli olan çekim mekanlarının iyi bir şekilde belirlenmesi, platolar için kalifiye işgücü, montaj için iyi donanımlı bina oluşturulması, teknokent projesi ile düşünülmesi, entegrasyon sistemi kurulması gerekecektir.
Bunlarla ilgili altyapının olduğuna da inanıyorum |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() yasar.58 Şuan
Son Aktivite: 10.04.2010 16:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
cahar gardas seninki kabul olmayacak duaya amin demek gibi birsey.sivasin ne potansiyeli varki.sacma bir fikir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yasaklı
serhatcan Şuan
Son Aktivite: 21.03.2012 15:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
yav urfadaydı heralde. bi dizide o yörenin sosyal sorununu anlatıyorlardı dizi ekbindekileri oradaki halktan kişiler dövmüştü. sakın sivaslılarda dövmesin
)) |
|
|
|
|
#8 | |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
olmasa gerek... Zaten bende bu fikrin zorluklarından bahsettim ama niye olmasın ki Sivaslı bir ailenin yaşamını konu alan bir diziyi hatırlıyorum böylesi bir dizi niye şehrimizde çekilmesin.Sivas'ın tarihi ve doğal güzellikleri potansiyeldir. Gün gelir aşiret,mafya dizilerinin sonu tükenir ve Anadolunun yüzü dizilerde arzı endam edebilir.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Yiğido
![]() ![]() ahmet kaya 58 Şuan
Son Aktivite: 08.02.2014 17:11
Tecrübe Puanı: 729
![]() |
Alıntı:
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() fratt Şuan
Son Aktivite: 26.05.2011 07:17
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
sanırım osman sınav ya yazdıklarınızı okudu ya da sivas'ın potansiyelini farketti. evet evet PUSAT tan bahsediyorum. başrol oyuncusu arkadaş çifte minareden bir çıktı kiiiiiii "hey be işte memleketim" dedim
![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|