|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Altınyayla Altınyayla İlçesi ve Köyleri |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() OkanTekmen58 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.07.2008 16:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() abi buda benim babamın dedesinin şiiri asık kenani adı
Su gençlikte neler geldi basima Nedir bu telasin ey deli gönül Sayri zman yasmissin dünyada Çekme bu cefayi gel deli gönül Yasayip dünyada olma günahkar Geldi gine su gönüle bir efkar Mevlâdan olmazsa bir mani keder Görünür gözüne yol deli gönül Sanma dogru yoldan yanilma gönül Baglanip seytana bogulma gönül Bunca bir selverin dagilma gönül Arayip mevleni bul deli gönül Dünyayda beladan kurtulmaz basin Tekmildir sinimiz tamamdir yasin Ölende kabire dikerler tasin Gayri ahretini bil deli gönül Sevabin günahin yazan yok sanma Dünya mali için atese yanma Sabah namazinda seytana kanma Bes vakit namazin kil deli gönül Bil Kenânim tarihini gününü Durdum divanina döndüm yönümü Elliye altmisa koyma sinimi Yigirmi beste öl deli gönül 2, şiir Gece gündüz ben gaflete dalmazdim Hangi yola gidecegim bilmezdim Mevlam buyurmasa ben de ermezdim Bize bir kesece yollarin varmi Acel gelir dakkasini sasirmaz Hiç kimse aklina ölüm düsürmez Dünyada nefsiin yakip pisirmez Ahreti düsünen kullarin varmi Elli dedim altmis dedim yüz dedim Bu dünyadan umudunu üz dedim Senin götürdügün bir top bez dedim Daha da zinetli mallarin varmi Cennet cehennemden ayri kapisi Kudretten hak peygamber yapisi Cennete girenin var mi tapisi Senette farigli pullarin var mi Çabalar kenânim murada ermez Dünyada Hak mevlam muradin vermez Peygamber ümmetin kapisin bilmez Misafir almiyan kullarin var mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|