|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() fratt Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2011 07:17
Tecrübe Puanı: 685
![]() |
![]() Gölgenin ensesine söylüyorum
Yüzünün cephesine söyleyemediklerimi Hatırlar mısın son görüşmemizi Yüzün önüne eğilmiş sesin korkak Dilin sürçerek biraz da zorla söylemişti “Kusura bakma bu aşk bitti” Oysa ne güzel başlamıştı bu ilişki Kusura bakılacak tarih çoktan geçmişti Ama şimdi iki ayrı insan ayrı çelişki... Canımı acıtan şey aslında gidişin mi Öksüz ve yetim bırakıp kendime Yoksa beni bi başıma terkedişin mi Çözemediğim aşkın bilmecesi mi Duymak istediklerimi söylemeyişin mi Yoksa söyleyişin mi istemediklerimi Kalmadı içimde kıpırdayan bir nesne Tarumar ettin yaşama hevesimi Ama şimdi iki ayrı beden ayrı kişi... Ne kavuşmaktan ne barışmaktan anlarız Özlem çekip hasret ekip vuslat bekleriz Aşkı yaşamayı beceremeyen hastalarız Ne sevmeyi ne de ayrılmayı başarırız Biraraya gelsek susar susar bağrışırız Yanyana ya da ayrı diyarlarda Kabul et iki koca bebek iki şapşalız Sevda oyunu oynayan iki tuhaf insanız Ama şimdi iki ayrı dünya ayrı gayrı... Sen değiştin belki ama ben eski benim Genelde sağnak yağışlı yer yer deliyim Senin için neler yaptım neler söyledim Kendimce neleri feda ettim sana ama Sana yaranamadım ve yetiremedim Ötesini bilmem bir seni sevdim Senden güzelini billahi görmedim Zaten yıllardır kimseyide sevmedim Ama şimdi iki inatçı ihtiyar iki öksüz... Fırat Çandır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|