Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.09.2007, 00:21   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 964 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart AZ KALDI EZİLİYORLARDI

Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Turan Çakır’ın kullandığı plakası öğrenilemeyen halk otobüsü, Hikmet Işık Caddesinde geri manevra sırasında yolda yürüyen Pervin ve Ahmet Demirkoparan’a çarptı.

Numune Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 04:23   #2
orhanakbulut_58
Tecrübeli Yiğido

orhanakbulut_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

orhanakbulut_58 Şuan orhanakbulut_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2011 22:00

Tecrübe Puanı: 712 orhanakbulut_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: AZ KALDI EZİLİYORLARDI

bu midibüslerin şoförleri çok dikkatsiz araç kullanıyolar ben bile yazın sadece bikaç hafta kaldığım süre içerisinde kaç tane kazaya canlı şahit oldum
neyse geçmiş olsun diyelim
Alt 26.09.2007, 04:25   #3
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RüStü ElmaS Şuan RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDI

Maalesef Türkiye' nin bir gerçeği olan, dikkatsiz veya vurdumduymaz şoförler yüzünden, akıl almadık kazalar olmaktadır.

Acaba ne zaman, bir yayaya Avrupa ülkelerinde olduğu gibi, değer vereceğiz?
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 04:29   #4
orhanakbulut_58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
RüStü ElmaS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Maalesef Türkiye' nin bir gerçeği olan, dikkatsiz veya vurdumduymaz şoförler yüzünden, akıl almadık kazalar olmaktadır.

Acaba ne zaman, bir yayaya Avrupa ülkelerinde olduğu gibi, değer vereceğiz?
ben sorunun cevabını hemen vereyim abicim -hiçbizaman-
Alt 26.09.2007, 04:33   #5
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RüStü ElmaS Şuan RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
orhanakbulut_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben sorunun cevabını hemen vereyim abicim -hiçbizaman-
Ben izine geldiğimde, yayaları beklediğimde herkes bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı, acaba bu salak ne diye bekliyor diye.
Maalesef bu haldeyiz.
Benim yaşadığımı, avrupadan gelen şoförlerin çoğu yaşıyor.
Durum böyle oluncada, maalesef bizde fazla göze batmamak için, Türkiye' nin trafiğine uyum sağlıyoruz.
Yani bizde artık yayaları itikleyerek araba kullanıyoruz.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 04:38   #6
orhanakbulut_58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
RüStü ElmaS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben izine geldiğimde, yayaları beklediğimde herkes bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı, acaba bu salak ne diye bekliyor diye.
Maalesef bu haldeyiz.
Benim yaşadığımı, avrupadan gelen şoförlerin çoğu yaşıyor.
Durum böyle oluncada, maalesef bizde fazla göze batmamak için, Türkiye' nin trafiğine uyum sağlıyoruz.
Yani bizde artık yayaları itikleyerek araba kullanıyoruz.
valla aynı olay benimde başıma geliyor her sivasa geldiğimde hatta arabadaki diğer arkadaşlarımdan azar işitiyorum neyi bekliyon gardaş geçsene diye ama inat ediyom bekliyom yayalar geçsin diye isteyen salak desin isteyen manyak ama acil işim yoksa yolda yayanınsa beklerim geçsin gitsin adamlar
Alt 26.09.2007, 13:49   #7
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

dikkatsizlik, aceleden olusan bir durum
malesef yayalara fazla önem verilmiyor memleketimde
yaya yollari isarterli bile dikkate almiyorlar
uygulayanlara kiziyor ve korna basiyorlar
insallah düzelir bir gün

yaralilara gecmis olsun
rabbim acil sifalar versin

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 16:32   #8
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05

Tecrübe Puanı: 1132 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

vallaha ya çok dikkatsizler özellikle halk otobüsü sürenler yayayı görünce dahada hızlanıyorlar
yaralılara allah acil şifalar versin
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 18:22   #9
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50

Tecrübe Puanı: 1102 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein

Pervin ve Ahmet Demirkoparan’a gecmis olsun.
Insallah en kisa zamanda soförlerimiz dikkatli arac kullanmayi ögrenirler.

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 21:55   #10
58
Yiğido

58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Şuan 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2009 02:12

Tecrübe Puanı: 756 58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

ya cok cabuk on yargılısınız.ben bızzat bılıorum defalarca yayalarının arabama carptıgını.tamam haklıısnız memleketımızdeı suruculer kaba yada dıkatsız ama bazen yayalarında cok dıkkatsız oldukalrını hepımzı sahıd olmusuzdur.hersey egıtım vede yasalrdan gecıyor.avrupayı kıyaslayan arkadasım orda cöp atınca cezza yıyor ama memleketıne gelınce herseyı dısarı bırakıosun nasıl olsa burda bole dıe.yada ıstanbulda kenar semtlerde dolasırkene ızmarıtı yere atıp tukuruo vatandas ama etılere nısantasına gıdınce bırden bıre medenılesıo.yanı cevreye uyuyo herkes.
58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)