Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Sizce www.sivaslilar.net SİVASımızın tanıtımında ne kadar etkili?
a) SİVASımızın tanıtımında çok etkili 423 45,98%
b) Dahada iyi olabilir 349 37,93%
c) Sadece SİVASlıların özlemini gideriyor 93 10,11%
d) Yetersiz 55 5,98%
Katılımcı sayısı: 920. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.09.2007, 10:56   #21
fratt
Tecrübeli Yiğido

fratt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fratt Şuan fratt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2011 08:17

Tecrübe Puanı: 695 fratt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen --->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

aga sitenin sivaslılardan başka kiminle ilgisi var veya sivaslılardan başka kim biliyor? yani bence reklama ihtiyacımız var. sivaslıların bile birçoğunun haberi yok. yorumları okudum güzel fikirler var. evet çeşitli günler düzenlenebilir. nette ve hatta gerekirse çeşitli yayın organlarında (sipas tv, tv 58, sivas radyoları, gazetelerde veya gazete eki olarak ufak ilanlar şeklinde vs.) reklam verilebilir. yani olayı sanaldan da öte bir boyuta taşımak daha etkili olacaktır. aklıma gelirse bişeyler daha yazmaya gayret ederim şimdilik bu kadar. saygılar

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fratt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 03.10.2007, 14:36   #22
yıgıdo konya
Yeni Yiğido
NO AVATAR

yıgıdo konya Şuan yıgıdo konya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2007 15:16

Tecrübe Puanı: 0 yıgıdo konya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

sıvaslılar net sıvasın tanıtımına buyuk katkısı var da onlne sayısı artarsa daha ıyı olcak
yıgıdo konya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 03.10.2007, 21:16   #23
abuç
Yiğido

abuç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abuç Şuan abuç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.02.2012 15:38

Tecrübe Puanı: 727 abuç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

forum güzel memleket hasretini gideriyor
oto forum zayıf
üye sayısı fazla ama katılımda az nedense

YARI DALGALI OLMAMALI DENİZ,
YA DURMALI YA KUDURMALI.
SONUNA KADAR GİRMELİ HANÇER,
YA KININDAN HİÇ ÇIKMAMALI.
abuç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.10.2007, 16:33   #24
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4559 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

sitemiz her gecen gün cığ gibi büyüyor fratt karedşimin dediğide doğru biraz reklama ihtiyacımız var oda zamanla bizlerin kitlelere ulaşarak yapacağımız haberlerle olur inşallah ama yinede çok iyi gidiyoruz insan bu siteye şöyle bir ara takılsa inanın bağımlılık kazanıyor ben şu an bu sitede bağımlılık kazandım başka yere gitmiyorum içimden gelmiyor ve sitemi çok seviyorum
Alt 26.10.2007, 14:03   #25
fratt
Tecrübeli Yiğido

fratt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fratt Şuan fratt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2011 08:17

Tecrübe Puanı: 695 fratt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bakın gerçeklik başka birşey. birbirimizi tanıyalım bölümüne üye olan son arkadaşlar bile TESADÜFEN BULDUM diyor siteyi. demek ki daha çok reklama ihtiyaç olduğu aşikar. ayrıca anket sonuçlarına baktım. gönül isterdiki EVET TANITIM İÇİN ÇOK FAYDALI diyebilelim. çoğumuz o şıklara aklımızla değil duygularımızla cevap vermişiz. ama daha öncede söylediğim gibi siteyi sadece sivaslılar arasında biliyoruz ve çoğu sivaslı siteyi bilmiyor bile. peki o zaman biz sivası kime tanıtıyoruz. zaten bilen ve özlem çeken SİVASlı kardeşlerime abilerime ablalarıma mı? lütfen mantıklı hareket edelim. bence site tanıtımda yetersiz durumda hala (siteyi kötülemiyorum lütfen düz düşünüp savunmaya girmeyelim). mesela siteyi bir sinopluda öğrenmeli veya manisalı veya afyonlu ve hatta almanı fransızı amerikalısı bilmeliki evet tanıtım oluyor diyeyim. şu an sesi çok güzel olupta sadece evinde şarkı söyleyen bir sanatçı gibiyiz. bizi sadece biz biliyor ve kendimizi avutuyoruz. şöyle böyle hayaller kuruyoruz ama gerçekleştirmek için ortada pek birşey yok gibi. mümkün olduğunca birilerine söylüyorum. şuan siteyi takip eden biri kırklareli biri yozgatlı 2 arkadaşım var. ama ne kadar etkili olacak bilemem. dış reklama ihtiyaç var, saygılar

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fratt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 26.10.2007, 20:48   #26
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 947 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick

SİVASlı olarak SİVASı sahiplenme konusunda sesimiz çok ama çok cılız çıkıyor,ankette "Dahada iyi olabilir ve Yetersiz diyenler yorumla açsın"demişiz 366 kişi bu şıkkı cevaplamış ama bir iki kelime yazı yazmaya bile üşenmiş,halbuki;benim ve arkadaşlarımın hiçbir şahsi çıkarı olmadığı halde elimizden geldiğince tanıtım için birşeyler yapıyor veya bu yolda çalışıyor isek ben SİVASlıyım deyip gurulanan herkesin bunu kendisine görev adletmesi gerekir,ben Videolar hazırlayıp youtubeye atıyorum,arabamın üzerine SİVASTUNİNGin,güneşliğimin üzerine SİVASLILARNETin tanıtım sticerlarını yapıştırıyorum,cebimden onlarcasını çıkarttırıyor tanıdığım SİVAS lı hemşehrilerimin arabasına yapıştırıyorum.Tanıdık esnafları bu konuda bilgilendiriyorum,şuan SİVAStayım emin olun SİVAS dışında yaşayanlar bu konuda çok daha etkili.Halbuki SİVASı tanıtan en küçük bir reklamın kazancı birebir SİVASımızda yaşayan hemşehrilerimiz tarafından değerlendirilmekte yani ençok faydayı SİVASta yaşayan hemşehrilerimiz görmektedir,esnafın bu konuya özellikle dikkat etmesini diliyoruz artık zaman teknoloji zamanı,Türkiyede 20 milyonu aşkın internet aboneliği var buda demek oluyorki en iyi reklam aracından biriside İnternet öyleyse daha fazla katkı sağlamak gerekiyor.
Bir defa şunu herkesin iyi bilmesi gerekir SİVASLILARNETte,bir Denizli'li aradığını bulamayabilir,bir Ankara'lı istediği şeyleri göremeyebilir,nihayetinde SİVASın tanıtım sitesi SİVAS dışında başka şehirli vatandaşların sadece aradığı konulara yardımcı olabilir,fakat bundan öteyede gidemez,gitmesini beklemekte sükut-u hayal olur.
Bizim tek isteğimiz şu;şurda 30 bin e yaklaşan üye potansiyelimiz var,tabikide sadece bu sitede sörf yapmıyoruz,hepimizin üyelikle bağlı olduğu bir çok site mevcut,peki soruyorum kaçımızın imzası SİVASın tanıtımında etkin rol oynayabilecek potansiyele sahip,benim ki öyle...
Saygılar!
Alt 27.10.2007, 09:58   #27
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
fratt Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya bakın gerçeklik başka birşey. birbirimizi tanıyalım bölümüne üye olan son arkadaşlar bile TESADÜFEN BULDUM diyor siteyi. demek ki daha çok reklama ihtiyaç olduğu aşikar. ayrıca anket sonuçlarına baktım. gönül isterdiki EVET TANITIM İÇİN ÇOK FAYDALI diyebilelim. çoğumuz o şıklara aklımızla değil duygularımızla cevap vermişiz. ama daha öncede söylediğim gibi siteyi sadece sivaslılar arasında biliyoruz ve çoğu sivaslı siteyi bilmiyor bile. peki o zaman biz sivası kime tanıtıyoruz. zaten bilen ve özlem çeken SİVASlı kardeşlerime abilerime ablalarıma mı? lütfen mantıklı hareket edelim. bence site tanıtımda yetersiz durumda hala (siteyi kötülemiyorum lütfen düz düşünüp savunmaya girmeyelim). mesela siteyi bir sinopluda öğrenmeli veya manisalı veya afyonlu ve hatta almanı fransızı amerikalısı bilmeliki evet tanıtım oluyor diyeyim. şu an sesi çok güzel olupta sadece evinde şarkı söyleyen bir sanatçı gibiyiz. bizi sadece biz biliyor ve kendimizi avutuyoruz. şöyle böyle hayaller kuruyoruz ama gerçekleştirmek için ortada pek birşey yok gibi. mümkün olduğunca birilerine söylüyorum. şuan siteyi takip eden biri kırklareli biri yozgatlı 2 arkadaşım var. ama ne kadar etkili olacak bilemem. dış reklama ihtiyaç var, saygılar

Fratt arkadaşımız çok güzel ve doğru tesbitlerde bulunmuş.Bende 3 sene evvel acaba Sivasspor'un sitesi varmıdır diye [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] yazarak tesadüfen rastlamıştım.Şundan eminimki pek çok Sivas'lının bundan haberi yok.Bunun içinde reklam gerekli.Fıratt arkadaşımızın yukarıda saydıkları harika bir fikir,bu hayata geçirilir geçirilmez bilemiyorum.Şu bir gerçekki reklamdan zarar gelmez.
Alt 27.10.2007, 23:26   #28
altuntas58
Usta Yiğido

Sitemizin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için herkes elinden geleni yapmalı biz burdan bir birimize nutuk atmaktan öteye gitmiyoruz halbuki herkes kendi capında sitemizi tanıtma kampanyası başlatsa mesela ben en az 5 kişi üye yapmalıyım dese herkes böyle düşünse sitemize bayağı bir reklam olur hemen karamsarlığa kapılmayalım her şey zamanla düzelir sabır etmeliyiz ve sitemizin reklamı nasıl yapılmalı diye bir topic acalım belki faydası olur diye düşünüyorum
Alt 28.10.2007, 08:00   #29
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sitemizin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için herkes elinden geleni yapmalı biz burdan bir birimize nutuk atmaktan öteye gitmiyoruz halbuki herkes kendi capında sitemizi tanıtma kampanyası başlatsa mesela ben en az 5 kişi üye yapmalıyım dese herkes böyle düşünse sitemize bayağı bir reklam olur hemen karamsarlığa kapılmayalım her şey zamanla düzelir sabır etmeliyiz ve sitemizin reklamı nasıl yapılmalı diye bir topic acalım belki faydası olur diye düşünüyorum
Ben daha önce de 1 istekte bulundum. Sivaslilar.net Flash Bannerini Yapsınlar, Bizde o banneri elimizden geldiği kadar dagıtalım. Sitesi olanlar sitelerine yerleştirsinler vs. ama kulak asan olmadı :(
Alt 07.11.2007, 16:16   #30
altuntas58
Usta Yiğido

Dumancığım size katılıyorum ancak insan önce kendi imkanlarını zorlamalı bir hedef koyup o hedefe ulaşmaya calışmalıyız mesela benim hedefim bundan sonra bu siteye en az 10 kişi üye yapacağım fazlası olsa daha iyi ama önce yapabileceklerimi gercekleştirmeliyim hedefime ulaştığımda bu sefer hedefimi daha yükseklerde tutacağım bu işler bence böyle daha kolay olur diye düşünüyorum tabiki herkesin görüşlerine saygım sonsuzdur maksat sitemizin daha büyük kitlelere ulaşması

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)