|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Şarkışla ilçesinde doğal gaz çalışmaları düzenlenen törenle başladı. Doğal gaz çalışmalarına başlanması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Şarkışla Belediye Başkanı H. Ömer Coşar, yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü vermediklerini söyledi. Bu çalışmanın bunun ispatı olduğunu ifade eden Coşar, “Biz yaklaşık bir yıldır vatandaşımıza anlattık ama kimse inanmadı. Her zaman yapabileceğimiz işlerin sözünü vermişizdir. Şarkışlalı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. *SİDAŞ İşletme Müdürü Metin Ceyhan ise çalışmalarda pilot bölge olarak Yıldırım Mahallesini seçtiklerini, 2008 yılı sonuna kadar bu mahallede doğal gazın kullanılmaya başlayacağını belirtti. Öncelikli hedeflerinin hastane, meslek yüksek okulu, diğer okullar ve Belkent Toplu Konutları olduğunu kaydeden Ceyhan, “Önümüzdeki 2 yıl içerisinde de Şarkışla'nın tamamı doğal gazdan faydalanacaktır” diye konuştu. Törende halk oyunu gösterileri ve kesilen kurbanın ardından doğal gaz çalışmalarının başlaması nedeniyle açılan kanala ilk borular döşendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ilcemize hayirli olsun
![]() demek öncelik hastane ve okullar iyi iyi ![]()
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() banu58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.11.2008 18:30
Tecrübe Puanı: 671
![]() |
![]() Şarkışlalı hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun doğalgaz hakikaten büyük kolaylık ve rahatlık sağlıyor.
Şarkışla belediyesini tebrik ediyorum!
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayırlı olsun
Şarkışla'nın kış aylarında havası sağlıksın oluyordu,doğalgazla birlikte bu sağlıksız durumda ortadan kalkar.
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() Sivasın en büyük ve en gelişmiş kazası olan şarkışlaya doğal gazın gelmesiyle bu günlerde humalı bir calışma başladı şimdiden hayırlı olsun sivasımın her ilçesine,her nahiyesine,ve her köyüne inşallah en kısa sürede doğal gaz gelmesi dileklerimle emeği gecen herkese teşekkür ederim
![]() |
#6 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() orhany Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2008 06:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Tüm Şarkışlalılara hayırlı olsun güzel bir nimet faydalanmak hoş. Gümüştepeli Orhan.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayırlı uğurlu olsun Şarkışla Belediyesine tebrikler... Bu gayretlerinin diğer ilçe belediyelerine örnek olması dileğiyle...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|